WTA atacata de FORBES: “Cine mai are nevoie de trofee cand poti castiga 5 milioane de dolari pierzand?”

Celebra revista Forbes publica anual topuri cu artistii, sportivii sau oamenii de afaceri cu cele mai mai mari castiguri, dar nu se fereste sa-i critice pe cei mai bogati oameni din lume. Publicatia a avut o reactie vehementa dupa ce WTA a anuntat ca prima pozitie in topul castigurilor din acest an ii apartine americancei Venus Williams.

Iata, mai jos, ce a publicat celebra revista:

Cea mai in varsta dintre surorile Williams a incasat in 2017 nu mai putin de 5.47 milioane de dolari, fara sa castige nici macar un trofeu in acest an.

  • “Cine mai are nevoie de trofee cand poti castiga 5 milioane de dolari pierzand?” au taxat-o americanii pe Venus, finalista la Turneul Campioanelor.
Informatia zilei:  Contabilitatea din Sectorul 4, Bucuresti, ca in restul orasului. Contabilicesc.ro o promite

Situatia ciudata din tenisul feminin este pusa pe seama pauzei luate de Serena Williams, care a devenit mama si va reveni in activitate probabil in primavara lui 2018.

  • “In aceasta situatie haotica este circuitul WTA de cand sora mai mica a lui Venus, Serena Williams, a avut indrazneala sa-si ia ceva timp pentru a-si face o familie. Fara Serena, se pare ca orice jucatoare care ia o racheta de tenis in mana primeste un cec gras doar pentru participarea la turnee”, a mai scris Forbes.
Informatia zilei:  Apartamentele noi din 13 Septembrie, cel mai bun loc sa iti intemeiezi o familie

Publicatia n-a ocolit nici faptul ca trei dintre primele 4 jucatoare ale lumii in acest moment nu au in palmares un turneu de Grand Slam. Este vorba despre Simona Halep, Caroline Wozniacki si Venus Karolina Pliskova. Toate aceste 3 jucatoare au fost in fruntea ierarhiei WTA, cu mentiunea ca jucatoarea noastra este numraul 1 mondial in prezent.

Informatia zilei:  Room escape-ul, un mod de evadare din cotidian

Cu toate astea, tot americanca a fost luata in colimator:

  • “Niciuna dintre aceste jucatoare nu a aratat constanta de necontestat a lui Venus de a pierde fiecare turneu”, a mai scris Forbes.

Venus Williams (5.468.741 de dolari), Garbine Muguruza (5.433.457 de dolari) si Simona Halep (5.275.227 de dolari) au castigat cele mai mari sume in 2017, in tenisul feminin.

sursa: http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Forbes-ataca-WTA-Cine-mai-are-nevoie-de-trofee-cand-poti-castiga