Vrei sa fii independent? Cumpara un apartament nou in Nerva Traian prin Novum Invest

Daca ai ajuns  la varsta in care vrei sa iti intemeiezi o familie, primul pas este sa cauti un apartament, si cel mai recomandat este sa iti cumperi un apartament in centrul Bucurestiului in complexul Nerva Traian, iti sunt indeplinite toate conditiile sa duci o viata lunga si comfortabila, avand avantajul unei pozitionari perfecte avand in vecinatate atat supermarketuri, mari centre comerciale cat si gradinite, scoli si facultati pentru a ii oferi copilului tau toata educatia necesara.

De ce sa alegi apartamentele din Nerva Traian

apartamente de vanzare nerva traian

Sunt mai multe lucruri care te pot face sa te hotarasti sa alegi unul din apartamentele din complexul Nerva Traian. Primul ar fi faptul ca dezvoltatorul imobiliar Novum Invest are in spate 7 ani de experienta in care a reusit sa vanda 326 de apartamente si sa finalizeze 8 proiecte imobiliare si are in curs de constructie alte 4. Un al doilea argument ar fi faptul ca structurile de rezistenta ale constructiilor sunt consolidate, cladirile fiind foarte rezistente la miscari statice, dinamice si seismice oferind astfel siguranta atat casei tale cat si a ta. Al treilea argument care te va face sa alegi Novum Invest este acela ca poti alege intre garsoniere sau apartamente cu 2 sau 3 camere realizate cu cele mai calitative materiale de constructii din Romania. Preturile garsonierelor pornesc de la 42900 si ajjung pana la 48900 de euro si avand o suprafata construita intre 55.90 si 59.74 mp, apartamentele cu 2 camera pornesc ca si pret de la 69900 pana la 79900 de euro si are o suprafata construita intre 75.20 si 80.21 mp. Si daca doriti sa alegeti un apartament cu 3 camere preturile pornesc de la 89900 si ajung la 92900 de euro cu o suprafata totala intre 80.01 si  110.11 mp. Pentru mai multe detalii puteti da click aici si veti afla mai multe despre apartamentele de vanzare din Nerva Traian sau daca doriti sa plasati o oferta.

Informatia zilei:  Apartamente noi de vanzare cu 0% comision pe Splaiul Independentei doar cu Novum Invest

Novum Invest percepe comision de 0% la achitionarea de apartamente noi in Nerva Traian

Fiind un dezvoltator imobiliar serios, Novum Invest, nu percepe comision la cumpararea de aparatamente noi din Sectorul 3 si ofera mai multe modalitati de plata de la plata in numerar si prin programul “Prima Casa” pana la credite ipotecare si parteneriate cu BCR. Pentru mai multe detalii puteti apela numarul  0723551494 sau prin email la adresa office@novuminvest.ro

Informatia zilei:  Bateriile pentru bucatarie necesare pentru usurarea treburilor casnice