Vrei o nunta perfecta? Atunci alege un buchet de mireasa de invidiat

Un eveniment asa important precum nunta trebuie planuit foarte detaliat si un aspect caruia trebuie sa ii acordati atentie este buchetul de mireasa, fiind cel mai important accesoriu pe care il va purta mireasa in cea mai frumoasa zii a acesteia.

Buchetul de mireasa colorat este cel mai potrivit pentru nuntile din timpul verii

buchete de mireasa

Alegerea unei rochii de mireasa, localul, muzica, aranjamentele florale, meniul, invitatii pot dura foarte mult si multe dintre ele lasa alegerea buchetului de mireasa pentru ultimele zile, si tocmai de aceea decizia pe care o ia nu este cea mai buna si buchetul de flori ales nu reuseste sa iasa in evidenta mai mult decat trebuie. Buchetul miresei are rolul de a pune in evidenta mireasa dar si personalitatea acestora de aceea trebuie sa stiti ce reprezinta fiecare floare care face parte din buchet. Specialistii florali de la Orasul Florilor va sar in ajutor si va ajuta sa alegeti buchetul de mireasa potrivit nuntii dumneavoastra:

  • Alegeti un buchet de flori care sa se potriveasca sezonului, astfel puteti apela in orice moment al anului la un buchet de mireasa din flori albe, dar doar in timpul verii este recomandat sa alegeti un buchet cu flori colorate.
  • Alegeti flori care sa transmita mesajul dorit de mireas, si de aceea cei de la Orasul Florilor va pune la dispozitie pentru fiecare buchet de mireas o mica descriere in care este prezentat mesajul pe care il transmite fiecare buchet de flori.
  • Alegeti un buchet de flori care sa se asorteze cu rochia de mireasa, sa fie potrivit cu tema nuntii, cu localul dar si cu aranjamentele florale pentru a putea sa puna in evidenta mireasa in ziua cea mai importanta din viata ei.
Informatia zilei:  Buchetul de domnisoara de onoare, un detaliu important al nuntii

Alegeti un buchet de mireasa creat de specialisti

Crearea unui buchet de mireas poate parea foarte usor, dar daca doriti un buchet de flori realizat pana la ultimul detaliu, atunci specialistii florali sunt cei mai in masura sa realizeze acest lucru, de aceeea toate buchetele de mireasa de la Orasul Florilor sunt realizate de catre specialisti din cele mai proaspete flori pentru ca sa iti impresionezi invitatii cu ajutorul unui buchet de flori elegant creat special pentru tine.

Informatia zilei:  Noul tip de distracție în București: Escape the Room