Visele care prevestesc sarcina?

Visele reprezinta o alta realitate, partea din spate a constiintei, un flux nesfarsit de actiuni si imagini, multe dintre care se transforma in realitate. De studierea viselor la nivel oficial se ocupa o stiinta care se numeste oneromantia. Iar oamenii au incercat sa talmaceasca visele din timpuri stravechi. Astfel, se considera, ca visele sunt transmise de zei, forte supreme, iar talmacind corect un vis poti afla viitorul omului. Ulterior, a aparut teoria lui Freud si Jung. Visele sunt mentionate in Vechiul si Noul Testament, mitologia antica. Mama lui Budda, inainte de a-l concepe a visat un elefant alb, iar nasterea prorocului Mohamed a fost precedata de un vis despre un arbore verde si frumos…

Nu este de mirare, ca multe femei insarcinate acorda o atentie deosebita viselor. In aceasta perioada femeia percepe totul ce se intampla in viata ei, ea este deschisa pentru noi sentimente, trairi, cauta indici care ii vor spune ceva despre viitorul ei, inclusiv si in vise. Am incercat sa facem o lista a talmacilor de vise, care prevestesc sarcina dar si ce viseaza viitoarele mame.

Informatia zilei:  Pantofii de copii: doar materiale naturale, asa cum face PantofioriVeseli.ro!

Care vise prevestesc sarcina?

Pare a fi ciudat, dar pe primul loc loc se situeaza visele legate de peste. Sa prinzi peste, sa visezi peste proaspat sau crud – toate acestea vorbesc despre sarcina care nu se va lasa mult asteptata. Cel putin asa scrie in cartile de talmacire a viselor. Apropo, cu o afirmatie similara a fost de acord si Zigmund Freud. Oricum, pestele in vis – aduce profit (chiar si pentru barbati). Daca visati cocori sau lebede, cel mai probabil, aceste pasari la fel vor aduce sarcina, insa un pic mai tarziu. Fluturii – veti ramane in curand gravida. Iata si alte obiecte si plante, care prevestesc sarcina: perlele, floarea de lotus, albastrelele. Daca v-ati casatorit recent si ati visat varza – in curand familia dvs. va deveni mai numeroasa. Daca inotati in apa, in special va scaldati in lac – sarcina nu se va lasa mult asteptata.

Daca doriti sa ramaneti insarcinata incepeti sa culegeti ciuperci prin somn – un astfel de vis intotdeauna prevesteste o remunerare sau sarcina.

Informatia zilei:  Carucioarele Quinny au sisteme de depliere automata, roti cu suspensii si saltele duble

Ce visezi in timpul sarcinii?

Deseori, femeile gravide au vise profetice. De exemplu, un copil frumos care zambeste -este un semn bun, care spune, ca sarcina va decurge linistit, iar nasterea va fi usoara.

Daca femeia gravida se viseaza pe sine insarcinata – nasterea la fel va fi usoara.

Daca visezi femei gravide?

De exemplu, multe femei isi viseaza prietenele insarcinate. Un astfel de vis poate fi talmacit in mod diferit. Acesta poate insemna, ca in viata prietenei totul va fi minunat si ea va fi multumita de toate. Freud sustinea, ca cel mai probabil prietena dvs. intr-adevar va ramane insarcinata.

Daca veti visa propria sarcina – visul va deveni realitate.Potrivit altor talmaciri, daca o domnisoara se viseaza pe sine gravida – este vorba de o minciuna; femeia casatorita – va avea o bucurie mare iar dorintele ei se vor realiza.

Daca veti intalni in vis o femeie gravida necunoscuta – in familie va fi bunastare.

Informatia zilei:  Despre lipsa de fier la copii si Ferrodep sirop

Daca v-ati visat gravida si ati nascut un baietel – succesul va asteapta pe toate segmentele. Nasterea in vis, inseamna ca aveti planuri grandioase, pe care cu siguranta le veti realiza, insa veti avea si mari batai de cap.

Un semn bun este daca visati o nastere insotita de dureri mari. Sa asisti in timp ce naste o alta femeie, inseamna ca veti avea dificultati.

Daca primiti nasterea cuiva, inseamna ca in curand se va intampla ceva, care va influenta foarte mult viata dvs..

Uneori, sarcina in vis prevesteste majorarea salariului sau alte venituri financiare. Potrivit altor carti de talmacire a viselor – graviditatea aduce ploaie sau o veste de la un prieten de departe.

Important – este dispozitia pozitiva, si atunci veti avea visuri frumoase. Iar daca veti visa ceva urat, nu acordati atentie si nu va indispuneti. Visele – sunt doar o preintampinare, ca trebuie sa fiti mai atenta. Visele urate devin realitate, in cazul persoanelor care cred in ele.