Vertu Signature Touch, un pas inainte catre tehnologia de lux!

Un producator britanic care a avut o crestere excelenta pe piata din Romania este Vertu, cel care produce si furnizeaza telefoane de lux celor care ravnesc dupa calitatea fara cusur. Cele mai noi gadgeturi au fost dotate cu sisteme tehnologice de ultima generatie, astfel ca astazi vorbim despre lux si inovatie, o combinatie moderna care defineste Signature Touch!

Intotdeauna a fost greu de precizat daca Vertu produce telefoane de lux sau bijuterii, insa odata cu aparitia gadgetului Signature Touch verdictul este clar – “Producatorul britanic este regele pietei romanesti in materie de telefoane premium!”

Vertu Signature Touch impresioneaza atat prin aspect, cat si prin performanta!

vertu signature touch

Spre deosebire de precedentele gadgeturi de lux, Vertu Signature Touch este telefonul care impresioneaza printr-un design modern si o performanta desavarsita. Odata cu aparitia pe piata a noului device, vanzarile Vertu chiar au inceput sa creasca substantial, intrucat cei care isi doresc sa aiba in buzunar un telefon de lux, au gasit modelul perfect!

Informatia zilei:  In 2016, domnii au libertate deplina in purtarea puloverelor barbatesti

Desigur, cei care doresc sa se afiseze cu un Vertu Signature Touch doresc sa isi confirme in primul rand statutul social, intrucat acest ultim device scos pe piata de producatorul britanic este cel care vorbeste despre viata pe care posesorul gadgetului o detine. Astfel, acest telefonul este in fapt o eticheta pentru societate, iar modul in care este contruit ofera posesorului oportunitatea de a beneficia si de un modern sistem de operare:

  • Camera principala detine 13 megapixeli cu blit LED dublu
  • Sistem acustic dezvoltat
  • Buton de apelare a asistentului personal Vertu
  • Ecran tactil
  • Display cu diagonala de 4,7 inci
  • Rezolutie full HD
  • Memorie interna 64GB
  • Dispozitivul ruleaza pe platforma Android 4.4 Kitkat
Informatia zilei:  Ce spun clientele magazinului Pantofului despre sandalele de dama cumparate de la acest magazin online

Ceea ce deja este evident este faptul ca Vertu a adoptat inca de la lansarea sa mondiala strategia de a nu crea telefoane mobile cu o inalta performanta tehnologica, ci scopul sau a  fost acela de a crea telefoane mobile unice, dedicate luxului si elegantei exclusiviste. Insa, cu toate acestea, Vertu Signature Touch este un gadget care detine caracteristici atat din categoria perfomantei tehnologice, cat si din categoria stilului elegant, astfel ca devine un device dorit de toti cei care sunt tentati sa aiba in buzunar un telefon – bijuterie!

Informatia zilei:  Vertu Aster: mai mult decat un telefon – un accesoriu!