Vertu Aster: mai mult decat un telefon – un accesoriu!

Anul 2002 a reprezentat pentru tehnologie un nou inceput, odata cu aparitia pe piata a telefonului Signature, semnat Vertu. Producator si distribuitor de telefoane mobile de lux, Vertu a initiat industria telefoanelor mobile, ramanand lider de piata inca de la infiintare, in ciuda competitiei acerbe. Fiecare telefon Vertu este asamblat manual si semnat de artizanul care il produce. Diferenta dintre un telefon obisnuit si unul marca Vertu este ca cel din urma este produs din materiale precum otel inoxidabil, titanul, pielea si ecranul din cristal de safir.

Vertu Aster – ultimul gadget semnat VERTU

vertu aster

Vertu a anuntat lansarea celui mai nou avansat produs al sau, gadgetul ce poarta numele Vertu Aster. Altfel spus, producatorii incearca sa ne faca sa renuntam la telefoanele obisnuite, in favoarea unora mai elegante. Vertu Aster este, asadar, o pretioasa mostra de tehnologie imbinata inedit cu somptuozitatea materialelor pretioase si finetea lucrarii artizanale, astfel incat cele mai exigente preferinte ale clientilor sa fie atinse, fara doar si poate!
Asamblat in intregime manual si finisat de artizani, Vertu Aster se remarca prin frumusetea design-ului si simplitatea utilizarii, imbinate perfect cu o tehnologie de varf.
Convinge-te de magia noului Vertu – specificatii tehnice
Impresionand prin ce are sub carcasa, telefonul inteligent detine
· un procesor Quad-core Snapdragon™ 801 de 2.3GHz

Informatia zilei:  Istoria si evolutia speciei Crategus

· display-ul de 473dpi de 4.7” este protejat de cristal de safir

· camera principală si frontala de mare calitate, prima avand 13 MP cu autofocus și blitz cu LED dublu, iar cea de-a doua de 2.1 MP, compatibila cu Skype.

Informatia zilei:  Sfaturi pentru bărbaţi: Cum ne alegem camasa?

· memoria interna este de 64GB, iar difuzoare Dolby® Digital Plus stereo de 11mm x 15mm

· accelerometru pentru orientare și jocuri, compatibil Qi pentru încărcare fără fir

Facand parte dintre telefoanele Vertu, gadgetul de ultima ora dispune de o gama larga de servicii personalizate din pachetele Vertu Life si Certainty. Toate aceste caracteristici fac din Aster un accesoriu indispensabil pentru un stil de viata rafinat.

De ce sa alegeti Vertu Aster?

Ultima colectie de telefoane adusa de Vertu in Romania, Aster, reprezinta cea mai capabila creatie din punct de vedere tehnologic. Design-ul modern si fresh, eleganta stilului, o cromatica vie si rafinata, dar si materialele durabile si de cea mai buna calitate, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa alegeti Vertu Aster.
Mai mult decat atat, clientii Vertu Romania isi pot personaliza telefonul dorit, astfel incat sa se poata lauda nu doar cu un telefon, ci cu o adevarata opera de arta in propriul buzunar.
Alegerea telefonului de la Vertu poate fi o adevarata provocare pentru tine, intrucat modelele sunt concentrate pe cea mai buna calitate, care sa consacreze stilul de viata rafinat de care beneficiezi. Iar daca in anii ’50 vedetele internationale investeau in accesorii si bijuterii, astazi ele prefera telefoanele Vertu, accesorizate fiind cu metale sau pietre pretioase, precum safire, rubine, diamante, aur galben sau platina. Puteti descoperi lumea magica Vertu din Romania accesand pagina online destinata telefoanelor de lux.

Informatia zilei:  Contabilitatea din Sectorul 4, Bucuresti, ca in restul orasului. Contabilicesc.ro o promite