Unde gasiti piese de BMW originale si la preturi accesibile?

Din nefericire, nu am inca un autoturism marca BMW in parcarea din fata blocului, insa in cel mult o luna de zile imi voi achizitiona unul la mana a doua, de la un proprietar din Constanta. Acesta a postat un anunt pe un site ca isi vinde Seria 3-ul, iar eu inca de acum un an imi strang bani pentru a imi cumpara o astfel de masina.

Am luat legatura cu el telefonic, l-am intrebat in ce stare este masina, acesta mi-a raspuns ca este intr-o stare buna, insa singura problema este ca anumite piese de BMW, mai exact filtrele pentru revizie nu mai sunt bune.

Problema in niciun caz nu este grava, l-am rugat sa mai tina masina timp de o luna de zile intrucat o voi cumpara, insa nu inainte sa ma interesez de piese de BMW originale.

Avand un prieten mecanic, acesta mi-a recomandat ca in niciun caz sa ma duc la service-uri intrucat voi pierde timpul: piesele de BMW se gasesc pe internet si le poti comanda linistit in timp ce stai acasa.

Informatia zilei:  Cum avem grija de autoturismul personal

Piese de BMW – catre ce magazin online mi-am indreptat atentia?

piese auto pentru bmw

In schimb, daca nu am fost la service-uri, am luat la rand mai toate magazinele online, care furnizeaza piese de BMW originale, iar cel care mi s-a parut ca practica cele mai rezonabile preturi se numeste RevizieShop.ro.

Stocul acestui magazin cuprindea foarte multe piese auto, pentru o multime o de masini, iar in ceea ce priveste piesele auto de BMW mentionez ca acestea erau ideale pentru o multime de modele: Seria 3, Seria 5, X5 sau Seria 1.

In acest sens, catalogul electronic al magazinului online RevizieShop.ro prezenta urmatoarele piese auto de BMW:

  • Pachet de filtre pentru revizia masinilor BMW Seria 3 (modelul E46) cu motorizare de 2000 de centimetri cubi, ce dezvolta 150 de cp, pentru BMW Seria 3 (model E 90) cu motor de 2000 de centimetri cubi, ce dezvolta 163 de cp
  • Pachet de filtre pentru revizia masinilor BMW model X5 cu motorizare de 3.0 litri, diesel, ce dezvolta 218 cp, pentru BMW Seria 5 (model E 60) cu motorizare de 2000 de centimetri cubi, ce dezvolta 150 de cp, pentru BMW Seria 5 cu motor de 3500 de centimetri cubi, diesel, ce dezvolta 272 de cp, pentru BMW Seria 1 cu motor de 1.8 litri, motorina, ce dezvolta 143 de cp
  • Pachete de filtre pentru revizia masinilor BMW Seria 3 cu motor de 1600 de centimetri cubi, ce dezvolta 115 de cp, pentru BMW Seria 5 cu motor de 2.0 litri, motorina, ce dezvolta 136 de cp
Informatia zilei:  Un tractor trebuie sa fie prima investitie a unui agricultor la inceput de dr

Eu urmeaza sa imi achizitionez un E46 cu motor de 2.0 litri, iar filtrele de care aveam nevoie le-am gasit in gama de piese auto pentru BMW de la RevizieShop.ro.

Informatia zilei:  Kit de ambreiaj: pentru ca revizia sa mearga ca unsa. Revizieshop.ro il comercializeaza

Piesa de BMW – pentru a fi cumparata este nevoie doar de un click

piese bmw auto

Mi-am cumparat piesele de BMW inaintea masinii, poate pare ciudat, dar voiam sa ma asigur ca atunci cand o voi avea o voi pune la punct fara sa mai pierd vremea. Comanda pentru piesele de BMW am realizat-o de acasa, pe site-ul magazinului RevizieShop.ro, apasand butonul “adauga in cos”.

Asadar, daca detineti un BMW si aveti nevoie de piese auto va puteti orienta catre stocul acestui magazin, deoarece vi se pun la dispozitie foarte multe componente auto,la preturi accesibile, care, in plus, se pot comanda online.