Unde gasesc comerciantii preturi mici pentru achizitionarea gentilor en-gros?

Istoria ne invata ca…nu trebuie sa ne “culcam pe o ureche” atunci cand vine vorba despre profitul magazinului pe care il detii. Dupa ce regimul comunist a cazut, magazinele cu haine si genti de dama s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, iar succesul lor a fost garantat pana in momentul in care hainele si accesoriile au devenit destul de piperate, acest fapt datorandu-se preturilor mari pe care comerciantii le platesc pentru ca la randul lor sa le comercializeze.

Micii afaceristi plang astazi ca sfarsitul este aproape, deoarece raman cu stocuri de genti nevandute, doamnele parca fiind nemultumite de preturile ridicate. In acelasi timp, tot ei spun ca nu pot iesi in pierdere, deoarece gentile sunt cumparate cu un anumit pret, destul de ridicat ce-i drept…Care este solutia? Descoperirea unui magazin cu genti engro, depozitul care detine cele mai mici preturi.

Informatia zilei:  Ce beneficii are sexul fara obligatii?

“Este foarte greu sa razbati daca nu ai un furnizor de genti engros!”

 Cam aceasta este afirmatia comuna  a celor care comercializeaza genti, accesorii de neinlocuit in tinuta vestimentara a oricarei femei! De ce? Pentru ca nu poti oferi preturi mai mici decat cele pe care le-ai platit, iar astfel ofertele de pret din magazinele noastre par sa inspaimante clientela!

Odata cu aparitia marilor giganti, depozitele agro, comerciantii si-au dat seama ca exista o solutie pentru a-si salva afacerile! Astfel, cei care razbat pe piata sunt cei care au un parteneriat cu un furnizor de genti engros, achizitionate la preturi exclusiv mici.

Informatia zilei:  Cand te simti pus la perete de situatiile neprevazute, exista o solutie: creditul pana la salariu!

Asadar, cunoscand riscul de a iesi de pe piata, comerciantii care aduc in propriile magazine genti si imbracaminte destinate doamnelor si domnisoarelor , in final ajung sa intre in genti dama engrosparteneriat de afaceri cu un astfel de depozit agro

Un exemplu bun este Ekostore.ro – cel care in momentul actual detine o gama sortimentala de genti engros la cel mai bun raport de calitate-pret! Multi dintre cei care au ajuns sa cumpere nu doar genti angro ci si alte tipuri de produse de pe www.ekostore.ro afirma cu mandrie ca acum preturile mici le fac cu ochiul clientilor si in special, doamnelor care doresc o geanta chic.

Informatia zilei:  PROGRAMUL MAGAZINELOR de Paşte

Acum, patronii magazinelor de cartier stiu cu certitudine ca afacerile lor nu vor fi sortite esecului, deoarece pot cumpara cu un buget redus toate produsele engros pentru spatiile lor comerciale.  In plus si clientii vor fi atrasi de ofertele constante, cat si de colectii de genti in permanenta reinointe, astfel incat tendintele modei vor fi intocmai respectate!

genti dama angro

Un gigant in lumea produselor engross Ekostore.ro este cel care activeaza in domeniu de peste 10 ani, intretinand relatiile furnizor – client, vechi sau noi, prin respect, promptitudine si determinare!