Tu ce faci cand ai nevoie urgenta de o piesa de schimb la masina ta?

Intrand in domeniul auto, ne gandim ca tot mai multi soferi au nevoie sa-si schimbe diverse piese de la masina lor. Printre cele mai cautate piese de masini sunt cele Dacia Logan. In tara noastra acest tip de masina predomina piata auto, iar lucrul acesta era de asteptat. Suntem nationalisti si preferam de cele mai multe ori lucrurile fabricate in tara noastra. Tindem sa alegem mai mult masinile Dacia pentru faptul ca si piese pentru acestea sunt mai ieftine decat la alte modele auto ce sunt realizate in tarile europene sau la nivel global.

Ca orice alt obiect, lucrurile se mai uzeaza, se mai defecteaza iar piesele trebuiesc inlocuite sau obiectul trebuie reparat. Asa sunt si masinile, fie ca vorbim de Dacia, VW, BMW, Mercedes s.a.m.d. Toate sunt supuse uzurii in timp, iar noi nu putem face altceva decat sa avem grija de masinile noastre cum stim noi mai bine. Tocmai aici vreau sa „lovesc” cu discutia ca sa vedem ce efecte negative produce aceasta lipsa de interes pe care o buna parte dintre posesorii autoturismelor marca Dacia o au fata de propria masina.

Informatia zilei:  Presedintele Romaniei amana sa puna in aplicare vointa populara exprimata prin referendum

Ce piese gasesti pe internet pentru Logan-ul tau

Luand in calcul faptul ca o masina Dacia Logan second hand poate fi pe buzunarul unui roman cu un trai bunicel, o face ca sa fie printre cele mai vandute tipuri de masini. Cand ne gandim la categoria de oameni care prefera, ne imaginam ca poate o parte dintre acestia fie nu-si permit, fie nu vor sa investeasca sume mari de bani ca sa-si intretina masina asa cum trebuie. Nu putem sa-i judecam si sa-i aratam cu degetul fiindca fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu propria masina. Dar nu putem sa ramanem indiferenti daca masina noastra semnaleaza in bord probleme, nu-i asa? Este un motiv de ingrijorare ori de cate ori ne urcam la volan si apasam pedala de acceleratie si nu numai atunci. Atunci cand in dreapta ta ai sotia si in spate copilul te gandesti de doua ori daca sa schimbi sau nu piesele masinii daca stii ca ea necesita lucrul acesta cat mai repede cu putinta fiindca, daca ne gandim mai bine, in joc este siguranta familiei tale si a ta, care este mai presus de orice.

Informatia zilei:  Avenlope de Iarna 2017: Preturi, Montaj, Legislatie pentru Cauciucurile de Iarna!

piese-masini-dacia-logan

Nu ai nici un motiv bun ca sa amani schimbarea unei piese importante la masina ta atunci cand poti gasi foarte usor pe internet chiar acum tot de ce ai nevoie. Daca nu stiai pana acum de unde iti poti lua mai ieftin piese auto atunci iti recomand un site ca acesta care cuprinde tot felul de piese, componente si tot ce ai nevoie pentru masina ta.

Informatia zilei:  Cum avem grija de autoturismul personal

Nu trebuie sa-ti faci griji, fiindca prin cateva click-uri sau atingeri de ecran vei gasi piese precum:

  • Cutie de viteza manuala
  • Turbina
  • Punte
  • Planetara
  • Fuzeta
  • Chiulasa

și multe altele.

fericit-la-volanul-masinii

Gandeste-te la ce piesa de masina consideri ca ar trebui schimbata in acest moment pentru ca atunci cand conduci sa te simti in largul tau si sa nu mai ai nemultumiri fata de masina ta fiindca stiu cum este sa conduci cu frica ca oricand masina iti poate ceda atunci cand te grabesti mai mult sa ajungi undeva.