Tips&tricks pentru a arata bine after-party!

Ai petrecut (inca) o noapte in club, dar azi nu-i chip sa lenevesti ca de obicei? 

Fata de…petrecareata

Daca n-ai apucat sa te demachiezi, „paguba” e si mai mare… Demachiaza-te grabnic, apoi calmeaza-ti fata cu o apa revitalizanta (apa de trandafiri sau iasomie e perfecta) sau spray facial/apa termala si aplica o masca rece pentru ten obosit.

Deshidratarea provocata de alcool se vede pe fata; aplica o masca pentru rehidratare, apoi maseaza-ti bine pielea cu un ulei facial.

Informatia zilei:  De ce strănuți atunci când te pensezi?

PONT: Bea multa apa, incepand cu doua pahare pe stomacul gol, ca sa „speli” pacatele de peste noapte.

Epava unei…coafuri

Daca parul si-a pierdut din volum sau s-a ingrasat la radacina (transpiratia sau excesul de sebum pot face asta peste noapte), aplica un sampon uscat, apoi piaptana-ti buclele si reda-le vitalitatea cu un spray pentru reinoirea coafurii.

Informatia zilei:  Iata ce trucuri trebuie sa folosesti pentru un ten de invidiat

Capul nu-si incape-n piele?

Pentru dureri mari de cap, noi recomandam un dus prelungit (asta e, o sa-ti strici coafura!), urmat de un mic dejun simplu – se spune ca painea cu miere chiar ar ajuta -, un comprimat de Alka-Seltzer (bicarbonat de sodiu+aspirina+vitamina C) si o doza de multi-vitamine (sau o bautura pentru sportivi), plus un pic de sport – sau macar o plimbare la aer curat. De ce n-am zis „cafea”? Pentru ca, spun specialistii, ar putea sa-ti agraveze mahmureala!

Informatia zilei:  Bratari din argint pentru doamne - eleganta fara cusur

„Și ma dor ochii, ma dooor!”

Ochii sunt rosii dintr-un cumul de cauze: alcool, fum, oboseala; dar picaturile pentru ochi vor remedia problema. Cat despre cearcane, „calca-le” cu o crema speciala, cu aplicator in forma de masina de calcat. 

Sursa: https://www.cosmopolitan.ro/beauty/remedii-de-frumusete-after-party