Tancuri de racire pentru lapte – Inoxcenter.ro garanteaza calitatea lor superioara

Tancurile de racire pentru lapte reprezinta un produs extrem de important pentru fermele in care se produce si se proceseaza laptele.

tancuri racire lapteOrice proprietar de ferma de animale care are nevoie sa pastreze in bune conditii proprietatile laptelui stie ca un instrument absolut necesar este tancul de racire a laptelui fara de care ar avea probleme serioase in comercializarea lui.

Multi isi pun intrebarea: ”La ce ajuta un astfel de tanc de racire a laptelui?”. Care este rolul sau exact? Pentru ca laptele sa ramana proaspat si sa ajunga la client in bune conditii, sa fie depozitat cum trebuie si sa fie procesat corect, un fermier trebuie sa aiba in posesie un astfel de tanc special conceput pentru transportarea laptelui.

Tancuri de racire pentru lapte si avantajele folosirii lor de catre fermieri

tanc racire lapteEvident ca exista o multime de avantaje de care se bucura afacerea unui fermier atunci cand acesta foloseste un astfel de tanc de racire a laptelui.

Informatia zilei:  Iata cum realizezi o lenjerie de pat handmade!

Indiferent de tipul de tanc pe care si l-a ales, vertical sau orizontal, un fermier trebuie sa se asigure ca investitia sa este una cat se poate de calitativa, avantajoasa ca pret, in asa fel incat sa fie amortizata in timp. Va intereseaza o afacere cu lapte de cea mai buna calitate, care sa-si pastreze proprietatile imediat dupa muls? Daca da, atunci trebuie sa luati in considerare urmatoarele avantaje pe care le-ati avea daca veti achizitiona un tanc de racire a laptelui.

Avantajele pe care le aduce un tanc de racire a laptelui sunt:

 • Expansiunea directa a laptelui prin evacuarea rapida a lichidului;
 • Egalizatoare de presiune externe, din hotel inoxidabil;
 • Agitatoare si motoare agitator, plus pulverizator rotativ pentru o curatare eficienta;
 • Materiale de buna calitate, care nu permit modificarea calitatii lichidului sau oxidarea;
 • Rezervoare cilindrice, orizontale sau verticale;
 • Compresor al unitatii de condensare de tip inchis;
 • Comutatoare pentru presiune inalta, pentru presiune joasa si pentru reglarea ventilatoarelor;
 • Izolatie puternica din spuma poliuretanica rigida;
 • Termostat usor de manipulat de catre utilizator.
Informatia zilei:  Finet – numele de scena al unui material-vedeta. Se afla pe Sabaev.ro

Toate aceste beneficii duc la o afacere de succes. Depozitarea laptelui se face in conditii de igiena maxima, iar fermierul poate sta linistit in ce priveste calitatea laptelui pe care il comercializeaza, dar si a faptului ca ar pierde bani in caz ca laptele s-ar strica in lipsa tancului de racire.

Tancul de racire a laptelui – preturi avantajoase pentru orice fermier

tancuri de racire pentru lapteUn lucru important pe care trebuie sa-l aiba in vedere un fermier cand se gandeste sa-si achizitioneze un tanc pentru racire a laptelui este cel referitor la pretul acestui utilaj atat de folositor fermei.

Informatia zilei:  Motocositori fiabile pentru oamenii gospodari

Cat costa? Pot sa-l cumpar pentru afacerea mea doar cu resurse proprii? Tot felul de intrebari care-l macina in mod sigur pe fermierul zilelor noastre in cautare de succes.

Preturile tancurilor de racire a laptelui variaza in functie de:

 • Capacitatea acestora;
 • Functiile lor;
 • Firma producatoare.

Specialistii de la firma Inoxcenter.ro vin cu cateva sugestii pentru fermieri in ce priveste pretul tancului de racire a laptelui. Fermierii trebuie sa compare preturile produselor cu capacitatea tancului si sa opteze pentru cel mai bun raport capacitate-pret. Nu ar fi deloc bine sa plateasca o suma mai mare de bani decat trebuie, pe un tanc cu o capacitate mai mica.