Start-Stop! De acum, masina ta se poate bucura de eficienta noilor modele de baterii auto Varta!

Niciodata, masina ta nu va mai ramane fara baterie! De cand au aparut acumulatorii auto Varta, automobilele se bucura zi de zi de energia necesara, astfel incat nu vei mai intampina probleme datorita insuficientei bateriei vechi de a sustine activitatea masinilor. De regula, atunci cand se apropie sezonul rece sau cand suntem in plin sezon cald, multi dintre soferi au probleme cu acumulatorul masinii, mai ales daca acesta este unul de tip conventional. Tehnologia Varta este cea care iti pune la dispozitie cateva modele de baterii auto, special create pentru masinile de astazi si masinile de maine!

Informatia zilei:  Maşina personală şi responsabilitatea faţă de mediu

Cum protejeaza bateria Varta masina ta?

Varta este brandul care a creat cateva tehnologii de care sa dispuna masina ta! Milioane de soferi au tot suferit din cauza acumulatorilor vechi, insa de astazi cei care isi vor echipa cu o baterie Varta, vor uita de toate probleme din trecut! Specialistii spun ca bateria auto Varta iti protejeaza masina, ea fiind perfecta pentru orice tp de buget, iar argumentele lor se bazeaza pe urmatoarele afirmatii:

  • Aceste baterii auto Varta sunt ieftine, insa durata lor de viata este una indelungata
  • Tot ele sunt cele care au o eficienta crescuta in pornirea la rece
  • Sunt perfecte pentru masinile cu sistem start/stop
  • Nu necesita mententanta sau ingrijiri speciale
  • Unele modele de acumulatori auto Varta au capacitatea de a produce energie in timpul mersului
  • Au o rezistenta de viata mai mare cu 60% decat bateriile conventionale din comert
  • Au o rezistenta crescuta la variate cicluri de descarcare/incarcare!
Informatia zilei:  Foloseste detergenti auto profesionali ca sa ai o spalatorie auto de succes

Bateriile auto Varta, calitatea disponibila la cele mai mici preturi!

Daca ai ajuns in momentul in care ai nevoie de un nou acumulator auto, atunci afla ca bateria marca Varta este perfecta pentru tine! Cu un bun raport calitate-pret, magazinul online Neobat.ro iti pune la dispozitie toate tipurile de acumulatori au ce dispun de una dintre cele mai performante tehnologii!

Informatia zilei:  Avenlope de Iarna 2017: Preturi, Montaj, Legislatie pentru Cauciucurile de Iarna!

Varta a produs acumulatori auto special pentru soferii care au nevoie ca masina lor sa fie protejata din punct de vedere financiar, astfel ca nu mai sta pe ganduri si indeplineste-ti nevoile si preferintele cu Neobat.ro!

Daca vrei sa stii mai multe lucruri despre fiecare tip de batarie Varta, atunci consideram ca acest articol iti poate fi de mare folos!