SMS-ul care te ajuta daca vrei sa cumperi o masina second hand. Serviciu oferit de RAR

Cei care vor dori sa cumpere o masina second hand vor avea la dispozitie un sistem prin care sa primeaca informatii despre kilometrajul si daunele automobilelor.

Serviciul va fi pus la dispozitie de catre Registrul Auto Roman, cu sprijinul ASF.

Practic, printr-un sms transmis catre Registrul Auto Roman, cumparatorii pot afla date despre istoricul de kilometri ai unui autovehicul, eventuale deficiente avute in timp ale acestuia, precum si informatii generale despre daunele inregistrate de catre acel autovehicul.

Informatia zilei:  Kit de ambreiaj: pentru ca revizia sa mearga ca unsa. Revizieshop.ro il comercializeaza

Piata auto second hand din Romania a fost in ultimii ani subiectul unor dezbateri aprinse cu privire la falsificarea sau ascunderea unor informatii relevante asupra uzurii sau starii tehnice a unui autovehicul.

Informatia zilei:  Chip tuning-ul pentru Opel efectuat de Maxxperformance.ro anuleaza limita de viteza impusa de fabricant¬†

Autoritatea de Supraveghere Financiara, in limitele furnizarii unor informatii care se supun reglementarilor de protectie a datelor, va sprijini acest proiect prin transmiterea de informatii privind cazierul de daune al fiecarui autovehicul pentru care a fost deschis vreun dosar de dauna.

Informatia zilei:  Un tractor trebuie sa fie prima investitie a unui agricultor la inceput de dr

Digi24, a fost sursa acestui articol