Protejeaza-te financiar de dezastrele naturale cu asigurarea pentru locuinte PAD!

Reglementata de Legea 260/2008, asigurarea Pad pentru protectia locuintelor reprezinta o forma de protectie financiara pentru cei care se confrunta cu pagubele create de dezastrele naturale!

Asigurarea Pad emisa in mediul online

asigurare pad

Astazi, toti cei care beneficiaza de o asigurare PAD vor fi protejati financiar impotriva pagubele create de urmatoarele dezastrele naturale:

  • Cutremure
  • Incendii
  • Alunecari de teren

In functie de tipul de locuinte, A sau B, aiguratul va benefica de o suma asigurata in valoare de 10.000 de euro si implicit 20.000 de euro. Datorita situatiilor tot mai frecvente cu care se confrunta toti cei care nu beneficiaza de o polita PAD, firmele de asigurari au creat serviciul de emitere online a acestui act. Astfel, multe dintre persoanele care nu isi asigurau locuintele, au inceput sa realizeze acest pas datorita modalitatii usoare de a intra in posesia unei polite PAD. Cu doar cateva clickuri, toti proprietarii de locuinte pot deveni asigurati PAD, intrucat mediul online le ofera cele mai bune servicii. In plus, tot in online ei pot plati sau reinoi asigurarea de locuinte, iar in acest sens ei vor economisi timpul si energia de care dispun!

Informatia zilei:  Simte-te confortabil in pantofii de mireasa ideali pentru tine!

Asigurarea Pad emisa in mediul offline

Desigur, asigurarea Pad poate fi emisa si in mediul offline, la sediul sau filialele firmelor de asiguri! Cu aceleasi avantaje si beneficii, toti cei care doresc sa fie protejati financiar trebuie sa plateasca pentru locuintele de tip A 20 de euro si pentru locuintele de tip B 10 euro! Atunci cand se genereaza acest tip de asigurare, actul trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele referinte:
numele partilor contractante

  • Numele asiguratului
  • Adresa de domiciliu si tipul locuintei ( A sau B)
  • Suma care este asigurata in cazul celor 3 dezastre naturale
  • Termenele de plata
  • Perioada de valabilitate a politei Pad
  • Numarul si seria asigurarii
Informatia zilei:  Osteopenia - afla cum o tratezi

Cei care incheie acest tip de asigurare pentru locuinte trebuie sa fie informatii cu privire la sanctiunile pe care le pot suferi in cazul in care voluntar supun locuinta la pierderi financare provocate de incendiu! De asemenea, agravarea intentionata a unuia dintre dezastrele naturale se sanctioneaza conform legii!

Informatia zilei:  Ce purtam in aceasta vara 2016 ca sa fim in tendinte. Sfaturile designerilor, intr-un material "The One"