Prospect Movial Plus – citeste-l inainte de folosirea acestui medicament

Movial Plus x 28 capsule

Cum actioneaza Movial Plus?

Prin formula sa de ingrediente atent selectate, Movial Plus prezinta trei mecanisme diferite,ce isi completeaza astfel eficacitatea si actioneaza sinergic pentru refacerea fiziologica a suprafetelor articulare:

 1. stimuleaza functia fiziologica a sinoviocitelor(celule din cartilajul articular)responsabile pentru producerea lichidului sinovial crescand astfel productia de lichid sinovial.Contribuie la neutralizarea stresului oxidativ.
 2. contribuie la reducerea degradarii fiziologice a cartilajelor articulare.
 3. reduce riscul proceselor inflamatorii si contribuie la mentinerea unei mobilitati normale.

de ce este important prospectul movial plus

Complexul unic de principii active prezent in Movial Plus actioneaza sinergic la nivel articular, asigurand optimizarea si regenerarea articulara:

Colagen hidrolizat de tip II: stimuleaza sinteza colagenului endogen, prin asigurarea componentele necesare acestui proces, de asemenea actioneaza sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.

Acid hialuronic cu masa moleculara mare: reduce inflamatia si elimina, in timp, durerea prin cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.

Informatia zilei:  Slăbește stând în picioare, la muncă!

Extract uscat de rodie: are efect antiinflamator si antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular, are efect progresiv de refacere a tesutului afectat prin stimularea osteogenezei.

Vitamina C: asigura suportul natural in procesul de sinteza a colagenului; inhiba hialuronidaza, asigurand conservarea concentratiei optime de acid hialuronic; are de asemenea efect antioxidant si imunostimulator.

Movial Plus este supliment alimentar natural ce contine un complex inovator Fluidart(formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculara mare si colagen de tip II hidrolizat,extract de rodie si vitamina C0,dezvoltat pentru a reduce senzatia de durere,a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea normala a articulatiilor.

Ingrediente/capsula:

Fluidart 357mg 357mg(Colagen hidrolizat tip II-180mg;extract de rodie (Punica granatum L.)-90mg,vitamina C -80mg/100% VNR;acid hialuronic-7mg,capsula(gelatina,coloranti:dioxid de titan si oxizi de fier),celuloza microcristalina(agent de incarcare),stearat de magneziu(antiaglomerant).

COMPOZITIE/ INGREDIENTE ACTIVE

Colagen hidrolizat de tip II

 • Stimuleaza sinteza colagenului endogen;
 • Asigura componentele necesare sintezei de colagen natural;
 • Actioneaza sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
 • Acidul hialuronic cu masa moleculara mare
 • Efect antiinflamator potent;
 • Creste gradul de lubrifiere a lichidului sinovial;
 • Efect progresiv de eliminare a durerii.
Informatia zilei:  Psoriazisul - Despre Eczeme si terapia topica cu Mometazona Atb

Extract uscat de rodie

 • Efect antiinflamator;
 • Efect antioxidant (reduce stresul oxidativ la nivelul articular);
 • Stimuleaza osteogeneza (cu efect progresiv de refacere a tesutului afectat).

Vitamina C

 • Asigura suportul natural In procesul de sinteza a colagenului;
 • Inhiba hialuronidaza, asigurand conservarea concentratiei optime de acid hialuronic;
 • Efect antioxidant si imunostimulator.

BENEFICII

Prin ameliorarea mobilitatii, neutralizarea durerii si reducerea inflamatiilor articulare, Movial Plus are un extraordinar efect benefic asupra cresterii calitatii vietii persoanelor cu afectiuni articulare. Mentine functionarea normala a cartilajiilor prin stimularea functiei celulelor sinoviale si a cresterii sintezei de lichid sinovial, sustine recuperarea fizica si neutralizeaza stresul oxidativ.

Contribuie la formarea normala a colagenului asigurand o functionare corecta a cartilajului,ligamentelor ,precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Informatia zilei:  Boala celiaca - simptome, diagnostic, tratament

In anumite cazuri, se va observa si o reducere a consumului altor produse destinate articulatiilor dureroase, datorita scaderii riscului inflamatiei prin actiunea Fluidart.

Rezultatele pot fi vizibile chiar si in 21 de zile.
Pentru asigurarea beneficiului major: regenerarea articulara, este important ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus sa se desfasoare in cure de minim 3 luni.

Nu contine substante interzse sau dopante,deci produsul poate fi consumat si de catre sportivi.Poate fi folosit si de diabetici(nu contine zahar sau alte glucide).

ADMINISTRARE/ MOD DE UTILIZARE/zi :

Doza pentru intretinere :

UZURA articulare – 2 capsule /zi

Sportivi – 1 capsula/zi

Recuperare – 1 capsula/ zi

Perioada de imobilizare – 1 capsula/ zi

Doza pentru functionalitate optima:

Uzura articulara – 2 capsule/zi

Sportivi – 2 capsule / zi

Recuperare – 2 capsule/ zi

Perioada de imobilizare – 2 capsule/ zi