Pompele de alaptat – ideale pentru hrana materna a celui mic

Hrana pentru bebelus este una din cele mai importante aspecte pentru cel mic, aceasta asigurandu-i celui mic o crestere sanatoasa si rapida. Din pacate, imediat dupa nastere, mamicile sufera diverse modificari ale corpului si nu ii pot hrani pe cei mici cu laptele matern din cauza unor astfel de  complicatii.  De aceea utilizarea unor pompe de alaptat sunt mai mult decat necesare in astfel de situatii. Pompele de alaptat le pot ajuta pe mamici sa ii alapteze pe cei mici fara ca ele si micutul sa fie afectati in vreun fel.

Utilizand pompele de alaptat, mamicile isi pot hranii bebelusii foarte usor si confortabil nepunandu-i in pericol pe micuti in nici un fel.  Hrana materna este foarte importanta pentru bebelusi acestia neputand sa fie hraniti cu orice aliment.  Fiind foarte eficiente si usor de folosit, aceste pompe de sani sunt comercializate de multe magazine, acestea avand o gama larga de modele atat manuale cat si electrice adresate mamicilor care doresc sa isi hraneasca bebelusii intr-un mod simplu fara sa simta vreun disconfort. Dupa cum am precizat, pompele de san sunt de doua feluri: electrice si manuale.

Informatia zilei:  Afla care sunt diferentele intre un patut din lemn si unul pliabil pentru a stii ce i se potriveste cel mai bine bebelusului tau

Un avantaj al pompelor de sana electrice il reprezinta recipientele sterile pe care acestea le contin, pentru colectarea laptelui. Pompele electrice pompeaza laptele mult mai repede si automatizat, fara prea mult efort. Primul dezavantaj al lor ar fi pretul destul de ridicat. Un alt dezavantaj este reprezentat de strangerea sfarcurilor, sentiment mult mai puternic si dureros decat in cazul pompelor de san manuale. Pompele pe baterii se pot folosi daca mamicile nu au nevoie sa-si elibereze sanii foarte des, insa unul dezavantaj il reprezinta riscul de a se consuma bateriile exact atunci cand ai mai mare nevoie de pompa.

Informatia zilei:  Inaltatoarele auto - ideale pentru copiii cu greutatea intre 15 si 36 de kilograme

In ceea ce priveste pompele manuale acestea sunt usor de folosit, fiind actionate cu forta mainii si sunt ieftine. Unele mamici spun ca acestea se simt mult mai natural si seamana destul de mult cu suptul bebelusului. Dezavantajul acestor pompe ar fi ca, fiind actionate cu forta mainii, nu pot stoarce tot laptele din sani si in plus este si cam obositor. Acestea sunt destinate pompatului ocazional, fiind totodata mai discrete, usor de folosit oriunde si mult mai confortabile.

Informatia zilei:  Ce nu trebuie sa neglijati atunci cand veti cumpara carucioare 3 in 1 pentru copiii vostri?

Atat pompele electrice cat si cele manuale au rolul de a le ajuta pe mamici in a le furniza micutilor hrana materna de care au atata nevoie. Nu ramane decat sa va decideti asupra carui model doriti sa recurgeti in functie de nevoile dvs si ale micutului.