Plantele de interior sau cum sa iti amenajezi locuinta

Iata un truism: ne petrecem o buna bucata din timp in locuinte: orele de somn, cele de dinaintea sau de dupa munca si weekend-urile. Ne facem toaleta, mancam, ne odihnim, stam la suete sau citim, ne informam sau lenevim. Toate acestea se intampla intre cativa pereti, mai exact intre betoane, iar noi doar in vacante ne mai desfatam privirile in fata unui peisaj natural.

Totusi, daca natura nu vine la noi, putem sa o aducem noi in propriile locuinte. Acest lucru este cu putinta prin intermediul plantelor de interior.

Asadar, daca artificialul tinde sa ia locul naturalului, aspect care nu multora le este pe plac, haideti sa preintampinam aceasta situatie. Pana la urma vom avea doar de castigat daca in fata privirii noastre va trona o planta de interior, un palmier natural sau o Agave Geminiflora cu ale sale frunze subtiri de culoarea smaraldului, ce prezinta perisori fini.

Informatia zilei:  5 motive INCREDIBILE pentru care nu merita sa investesti mult in dotarea bucatariei

Tu ce planta de interior preferi? Un palmier, un bambus sau o Aglaonema Golden Bay?

plante pentru interior

Plantele de interior, printre multe altele, ne vor asigura cateva momente de relaxare atunci cand ne intoarcem dupa o zi obositoare de munca.

Locuintele noastre vor deveni mai primitoare, iar plantele de interior vor face atmosfera exact asa cum ne dorim in timpul zilelor calduroase: mai respirabila.

Pentru a cumpara plantele de interior nici macar nu mai suntem nevoiti sa ne deplasam. Acestea se gasesc intr-un numar considerabil, in mediul online, sub o multime de forme, prezentand texturi si culori dragi vazului.

Unul dintre magazinele online care comercializeaza plante de interior se numeste Artagradinilor. In gama acestui magazin ne sunt prezentate intr-un catalog virtual nu mai putin de 884 de soiuri gata sa ne anime locuintele. Printre acestea se numara si urmatoarele:

Informatia zilei:  Sistemele de irigatii – propunerea ArtaGradinilor.ro pentru un spatiu verde sanatos

plante de interior

  • Palmieri naturali ideali pentru spatiile interioare, fixati in ghivece, a caror inaltime este de 65 de centimetri – sau cum sa ne bucuram de un peisaj exotic in propria sufragerie
  • Palmieri naturali care se adreseaza celor care dispun de spatii inalte – avand o inaltime de 220 de cm, acesti palmieri ne vor duce cu gandul la o padure tropicala
  • Bambusi artificiali a caror inaltime este cuprinsa intre 90 de cm si 300 de cm
  • Plante verzi, care prezinta nuante de argintiu, plante de interior care nu necesita o ingrjire meticuloasa intrucat suporta atat lumina, cat si umbra
Informatia zilei:  Cu becurile LED E14 iluminatul este mai bun, mai ieftin si mai eficient!

Daca locuim la bloc si tanjim dupa un peisaj natural, plantele de interior reprezinta cheia problemei. In plus, acestea vor absorbi dioxidul de carbon si vor emana oxigen asigurandu-ne astfel un aer mai placut si ne vor insufleti spatiile incarcate de mobila sau de electrocasnice.

Plantele de interior – Artagradinilor.ro este la distanta de cateva click-uri, nu de strazi

Daca va aflati in cautarea unor plante de interior, inainte de a verifica rafturile magazinelor stradale, aruncati o privire in catalogul virtual prezentat de Artagradinilor.ro intrucat abunda de bambusi, palmieri naturali sau artificiali, este doldora de bonsai sau de plante multicolore, ce isi expun frunzele verzi, galbene sau roz.

Intre voi si plantele de interior prezentate de Artagradinilor.ro va fi dragoste la prima vedere!