Patutul transformabil pentru bebelusi este patutul care creste odata cu copilul tau

Inca din momentul in care afli ca vei deveni mamica, incepi sa faci liste de cumparaturi, sa te gandesti la ce fel de patut sa cumperi, ce carucior si mai ales ce hainute. Patutul pentru copii este un mare hop pentru viitorii parinti. Sa fie un patut de la nastere pana la 2 ani sau sa fie un patut care se poate transforma? Patutul pentru copii clasic, este recomandat de la nastere pana maxim la varsta de 2 ani si jumatate. In timp copilul va creste si nu va mai avea loc in patut si atunci…ce faci?

Patutul transformabil este alegerea cea mai potrivita. Patutul transformabil pentru bebe poate fi utilizat din primele zile de viata si pana cand copilul va creste mare si va merge la scoala. Patutul copii transformabil se poate transforma in timp in pat pentru copil, dulapior si birou. Acest tip de patut creste in functie de varsta copilului tau.

Informatia zilei:  Sa va povestesc ce carucior de copii am cumparat dintr-un magazin online simplu si rapid fara prea mult efort

Avantajele patutului transformabil pentru copii

Patuturile transformabile sunt considerate alegerea cea mai buna pentru copii si parinti. Practic, tu vei plati o singura data un obiect de mobilier pe care copilul tau il va putea utiliza pana la varsta de 10 ani. Avantajele patutului transformabil pentru copii sunt:

patut transformabil

· Patutul poate fi utilizat de la nastere pana la varsta de 10 ani

· Este prevazut cu sertare mari si spatioase astfel incat lucrurile copilului pot fi depozitate acolo

Informatia zilei:  Cu ajutorul unui sac de dormit pentru bebelusi parintii vor avea o grija in minus

· Este solid

· Este prevazut cu o masuta de schimbat copilul

· Sunt economice si practice

Cand alegi un patut de bebe transformabil trebuie sa tii cont de dimensiuni si de spatiu de depozitare. Este un mare avantaj mai ales cand copilul este mic,sa aiba acest spatiu de depozitare pentru hainute, ulterior cand copilul va creste se poate depozita inclusiv jucariile in acel spatiu.

Ce caracteristici are un patut de copii transformabil?

Patutul de copii transformabil poate fi reglat pe trei nivele de inaltime, este fabricat din lemn si pal, poate fi dotat cu 2 sertare voluminoase la baza patutului si are un grilaj detasabil in fata. Atata timp cat copilul este pana la varsta de 1 an, se poate ridica grilajul astfel, cel mic este in siguranta. Patutul de bebe transformabil are o saltea care poate fi asezata pe suportul din lemn prevazut cu lamele. Aceste lamele au rolul de a permite aerisirea saltelei si a patului.

Informatia zilei:  Efectul STRESULUI in sarcina - Cum le afecteaza pe femeile insarcinate

patut transformabil

Patuturile pentru copii transformabile in paturi de copii, atunci cand copilul va merge la scoala, sunt patuturi practice si mai ales economice. Ca parinte, investitia poate parea mare la inceput dar se va dovedi ca a fost o investitie buna facuta pe termen lung.

Alege patutul pentru copii intelept, gandeste pe termen lung si descopera utilitatea unui patut transformabil pentru copii.