Motocositorile de la Magazialucostica.ro sunt ideale pentru ingrijirea gazonului

Motocositorile sunt niste echipamente pentru ingrijirea gazonului care se adreseaza atat gospodarilor, care vor sa renunte la coasa cat si profesionistilor din domeniul gradinaritului.

 motocositoriIn prezent, motocositoarele sunt comercializate intens pe internet datorita faptului ca foarte multe magazine care plaseaza pe piata produse pentru ingrijirea gazonului sau specifice industriei agrare si-au extins afacerile in acest “mediu”.

Extinderea vanzarii de motocositori si in mediul online a avut loc pentru ca exista un potential public tinta care nu era atins, adica, cu alte cuvinte, exista gradinari care, din cauza lipsei de timp sau a altor ocupatii, nu pot ajunge la magazinele stradale.

Unul dintre magazinele care furnizeaza motocositoare in mediul online se numeste Magazialucostica.ro.

Motocositoarele de la Magaziualucostica.ro sunt fabricate de producatorii consacrati ai domeniului

motocositoareMotocositoare fabricate de unele dintre cele mai notorii brand-uri ale acestui domeniu se gasesc in gama pusa la dispozitie de magazinul online Magazialucostica.ro

Informatia zilei:  Blaturi de bucatarie: inlocuire sau reparatie?

Atunci cand va cumparati o motocositoare trebuie sa se tina cont de compania producatoare. De altminteri, exista riscul sa platiti o suma frumusica de bani, iar produsul sa se strice dupa cateva utilizari.

Se precizeaza faptul ca motocositoarele, in genere, au motoare fabricate de un brand, iar sasiurile si accesorile de alt brand.

Astfel, printre cele mai renumite brand-uri de sasiuri si de accesorii se numara:

  • BCS
  • Bertolini
  • Grilo
  • Pubert

Iar printre cei mai cunoscuti constructori de motoare se numara:

  • Lombardini
  • Honda
  • Kohler
  • Yanmar
  • Briggs&Stratton

Motocositoarele sunt prevazute cu motorizari alimentate fie cu benzina, fie cu motorina, iar puterea dezvoltata de acestea incepe de la 3 cai putere si poate depasi 10 cai putere.

Folosind o motocositoare efortul depus va va fi redus substantial. In mod evident, efortul depus de taierea ierbii cu o coasa este mult mai mare.

Informatia zilei:  Copilul tau ia lectii de pictura? Iata ce acuarele, pensule si alte ustensile nu trebuie sa ii lipseasca

Motocositoarele sunt prevazute cu ghidoane care se ajusteaza in functie de statura gradinarului si au roti gonflabile care nu intampina probleme la deplasarea pe terenul accidentat. De asemenea, dat fiind faptul ca motoarele motocositoarelor sunt puternice, aceste echipamente pot taia iarba de pe dealurile inclinate la 30 de grade.

Cu ajutorul acestor echipamente, munca va fi dusa la bun sfarsit intru-un timp mai rapid pentru ca latimea de lucru ajunge la 1.40 m. Astfel, gradinile ale caror suprafete sunt intinse vor fi tunse, de asemenea, rapid si fara a depune efort fizic.

Pretul de achizitie al acestor echipamente difera de la model la model in functie de producator, de numarul de accesorii din dotare, de capacitatea cilindrica a motorului si de dimensiuni.

Printre accesoriile unei motocositoare se numara bara de cosire, prin intermediul careia gazonul este taiat uniform, la acelasi nivel de inaltime, si o freza cu ajutorul careia sunt maruntite damburile de pamant.

Informatia zilei:  Cel mai exact ceas din lume

Motocositoare – cum se poate intra in posesia ei?

motocositorilePersoanele care vor sa isi doteze gospodaria cu o motocositoare nu mai sunt nevoite sa mearga la magazinele care furnizeaza astfel de echipamente. Totul se intampla in online in zilele noastre, prin urmare si vanzarile tot aici au loc.

Ceea ce au de facut cei care isi doresc sa isi cumpere un astfel de echipament se rezuma la efectuarea unei comenzi online. Aceasta este o modalitate de cumparare rapida, care nu necesita decat accesul la un calculator sau la un telefon mobil intrucat comanda se plaseaza direct pe site. Asadar, comandati o motocositoare din online, iar aceasta va va fi livrata exact unde va doriti.