Motocositori fiabile pentru oamenii gospodari

Viata la curte este extrem de frumoasa. Iarba verde cat privesti, pomi fructiferi, flori parfumate si ciripit de pasarele, toate acestea te indeamna sa privesti viata intr-un mod diferit de oraseanul inchis intre peretii blocului, sufocat de griuri cenusii, de lipsa naturii inconjuratoare.

Intr-adevar totul este cat se poate de mirific, dar in momentul in care iarba creste, totul in jur incepe sa fie sufocat: florile se palesc, copacii abia se mai ghicesc, iar viata incepe sa nu mai para roz decat daca ai o motocositoare care sa te ajute in acest sens.

motocositoare

Ai o motocositoare veche, care nu mai functioneaza cum trebuie? Sau poate ca e stricata definitiv si nu vrei sa cheltuiesti o suma mare sa o repari? Nu stii ce motocositoare ar fi potrivita pentru tipul de vegetatie pe care il ai in curte sau pentru marimea terenului pe care il posezi? Totul se poate rezolva cat ai clipi cu ajutorul internetului. Nu, nu mai este nevoie de vechea coasa a bunicului care facea minuni in mainile lui muncitoare acum multi ani!

Informatia zilei:  Cum sa iti amenajezi locuinta in stil vintage

Tot ce ai de facut este sa cauti o firma potrivita de unde sa achizitionezi motocositoarea dorita, unde sa poti afla detalii suplimentare despre acest echipament de cosire, care ti le pot da doar niste specialisti adevarati in acest domeniu.

Ti-a povestit vecinul cate ceva despre motocositoarea lui si vrei si tu una exact ca a lui? Poti merge si pe mana vecinului, dar cine l-a facut pe el specialist? Te-ai gandit? Nu ar fi mai bine sa verifici spusele acestuia?

Modele de motocositoare care te pot ajuta in gospodarie

Un ajutor in sprijinul celor care isi doresc o motocositoare vine magazinul online Magazialucostica.ro, un loc in care ingrijirea terenului gospodaresc devine cea mai usoara activitate gospodareasca, atunci cand ai una dintre motocositoarele puse in vanzare de aceasta firma.

Informatia zilei:  Cum iti amenajezi o garsoniera mica

Dintre aceste echipamente de cosit, ai putea sa achizitionezi:

  • Motocositoarea cu lama, care poate taia orice tip de vegetatie si are o productivitate crescuta, un design ergonomic si o greutate mica, va oferi rezultate extrem de bune si in cazul livezilor, pasunilor, podgoriilor sau pentru obtinerea de furaje;
  • Motocositoarea cu tambur este un utilaj semiprofesional, gospodaresc, destinat terenurilor invadate de buruieni;
  • Motocositoarea de umar este usoara, echilibrata, confortabila atunci cand trebuie sa o folosesti pentru un tip mai indelungat .

Criterii dupa care sa alegi motocositoarea dorita

Orice echipament de acest gen trebuie sa se potriveasca perfect cu marimea suprafetei terenului, cu tipul de vegetatie ce urmeaza a fi defrisata, dar trebuie sa tina cont si de anumite criterii.

Acestea se refera la diferite caracteristici tehnice ale echipamentului de cosit:

Informatia zilei:  Ce produse de uz casnic sunt mai eficiente?

motocositoare

  • Puterea dezvoltata – trebuie sa fie in concordanta cu marimea terenului.
  • Latimea de lucru – le recomanda tipul de vegetatie pe care il pot taia.
  • Producator si tip de motor – puterea motorului poate varia in functie de necesitatile tale: 5 CP, 5,5 CP, 6,5 CP, 7 CP, 7,3 CP, 8 CP, 8,4 CP, 9 CP, 11 CP, 13 CP etc.
  • Producator motocositoare – poti alege dintre Pubert, Grillo, Bertolini, Honda, Kohler, Yanmar etc.

Este foarte important de retinut, atunci cand ai intrat in posesia motocositoarei dorite, sa nu uiti sa ai grija corespunzator de ea, pentru a rezista cat mai mult in timp. De asemenea, sa fii atent la calitatea combustibilului, a uleiului folosit, dar si sa cureti terenul de pietre sau de metale inainte de a pune in functiune motocositoarea.

Nu ezita si fa o achizitie perfecta pentru gospodaria ta!  Achizitioneaza o motocositoare de la Magazialucostica.ro!