Marturiile de botez de la BoutiqueWedding.ro: cele mai frumoase modele

Marturiile de botez deosebite sunt elemente demne de pastrat de catre participantii la ceremonia de botez si, de ce nu, si la petrecerea de botez. Asta daca sunt deosebite (dupa cum puteti vedea aici: https://www.boutiquewedding.ro/accesorii-organizare-botez/marturii-botez/), pentru ca pe nimeni nu intereseaza sa pastreze orice obiect fara forma si culoare doar de dragul aducerii-aminte a botezului la care a fost candva. Cum exista inregistrari video si poze cu nemiluita, de ce sa se mai pastreze traditia marturiilor de botez? Raspunsul il vei afla in ceea ce urmeaza.

Cert este ca traditiile sunt frumoase si merita intretinute, dar daca marturiile pentru botez nu sunt si ele la fel, atunci nu merita efortul. In plus, daca sunt si ieftine, atunci convin foarte mult tuturor.

marturii botez

Marturii de botez personalizate, de la Boutiquewedding.ro

Marturiile de botez personalizate vor avea sens in cadrul evenimentului, dar nici asa, proaspetii parinti nu vor fi de acord sa mai arunce cu banii pe tot felul de kitch-uri. Daca tot le achizitioneaza, atunci marturiile de botez personalizate trebuie sa fie ieftine, sa fie deosebite asa, inca de la prima vedere. Iata cateva exemple de marturii ieftine pe care le-ai putea vedea gata sa fie comandate din mediul online:

  • Marturii de tip magneti de frigider, cu teme de desene animate si cu poza haioasa a copilasului botezat (inclusiv cu data botezului)
  • Marturie borcanas de miere cu personajul preferat (tot animat)
  • Un carucior elegant din sticla
  • Rama foto cu bebe-ul si in forma de talpa, colorata si haioasa
  • Rama foto confectionata din material ceramic, accesorizata
  • Marturii din botez mai mici, de tipul carucioarelor metalice, botoseilor ceramici etc.
  • Marturie dop pentru sticla de vin, accesorizata cu animalute
Informatia zilei:  Genti office – cum le purtam pe cele de pe Zevo.ro

Cateva dintre aceste modele exemplificate au fost preluate din selectiile magazinului online de profil Boutiquewedding.ro. Poate ca numele site-ului se refera la nunta, dar site-ul in sine comercializeaza atat marturii de nunta si invitatii, cat si marturii de botez sau invitatii de botez.

Informatia zilei:  Nimic nu le multumeste oaspetilor mai frumos decat o marturie de botez eleganta si vesela

marturie botez

Marturia de botez deosebita se cumpara, simplu, din online

Marturiile de botez handmade pot fi confectionate la cererea clientului, pe ele fiind inscriptionate nume, date, fiind puse poze, si asa mai departe, acest lucru putand fi solicitat cel mai usor in online. Exista casete separate in actiunea de comanda, unde fiecare isi poate introduce preferintele de personalizare.

Marturiile de botez trebuie sa fie cat mai ieftine, deoarece un eveniment de o asemenea anvergura implica din ce in ce mai multe costuri, si daca ai mai participat la botezuri in ultimul timp sau vrei sa iti botezi chiar tu copilasul, atunci stii ca darul de botez este suficient de mare, asadar nu mai poate fi crescut ca sa se acopere si costurile cu marturiile scumpe care daca nu sunt deosebite nu vor impresiona pe nimeni.

Informatia zilei:  Afacerea ta incepe cu incaltamintea en gros

Recapituland, vei observa ca pretentiile sunt destul de mari de la marturiile de botez comercializate online. Sa fie si ieftine, si deosebite, si usor de personalizat, si haioase, unice, handmade, si asa mai departe. Dar cei care pot sa asigure toate acestea vor intretine traditia marturiilor pentru botez si toti clientii vor fi incantati.

marturie botez online