Leaganele de copii Ilbambino.ro va inalta prichindeii pana la cer si inapoi

Leaganele de copii sunt una dintre activitatile preferate de copii in timpul sezonului cald ansamblu de leagane pentru copiidin parc. Ce alt loc le da acestora senzatia de libertate totala? Unde pot sa zburde, sa se catere in turnuri sau sa sape gropi in nisip?

Datorita locurilor special amenajate in care sunt montate diferite instalatii –leagane, tobogane, platforme de tip carusel- copiii se pot distra avand impresia ca sunt ori intr-un regat ale carui ziduri sunt ferecate ori intr-un glob de sticla.

De multe ori insa parintii nu au timp sa isi duca prichindeii sa se dea in leaganele de copii. Sa insemne acest lucru faptul ca cei mici se pot da in leagan doar atunci cand pot parintii sa ii scoata la plimbare? Nicidecum.

In prezent, in mediul virtual au aparut magazine care comercializeaza game generoase care cuprind tot soiul de instalatii de joaca, printre care si leaganele de copii se numara. Astfel, parintii au posibilitatea, in functie de leaganul de copii pe care il aleg, sa le mute locul de joaca preferat direct in curtea casei sau in camera.

Informatia zilei:  Cele mai bune torturi la comanda se gasesc la Cofetaria Armonia

Ce fel de leagane de prichindei se gasesc in mediul online?

In leagane, prichindeii se distreaza mai tare atunci cand sunt inconjurati de alti copii. In conformitate cu acest fapt, intr-unul dintre leaganele de copii din stocurile magazinelor online se pot da in acelasi timp cate 2-3 micuti. Aceste instalatii sunt confectionate din materiale care asigura un grad mare de rezistenta, se pot monta cu usurinta in curtea casei si se adreseaza copiilor a caror varsta este mai mare de 3 ani. Greutatea pe care acestea o pot sustine este de 25 de kilograme/ scaun.

De asemenea, parintii isi pot indrepta atentia si catre urmatoarele tipuri de leagane de copii:

  • Leagane de copii cu spatar
  • Leagane de copii pentru camera
  • Leagane de copii transformabile 3 in 1
Informatia zilei:  Vanezi igiena completa a mainilor? Iata de ce si cum trebuie sa folosesti prosoapele de hartie!

Indiferent de alegerea pe care o fac, parintii pot sa stea linstiti: leaganele de copii sunt prevazute cu sisteme de siguranta care le permit micutilor sa se distreze fara a fi supusi vreunui risc de accidentare.

exemplu de leagan pentru exteriorLeaganele de copii cu spatar se adreseaza copiilor a caror varsa este cuprinsa intre 9 si 36 de luni. Bara in forma de T care asigura siguranta copilului se ridica atunci cand copilul este pus in leagan. De asemenea, aceasta este facuta dintr-un plastic ale carui “colturi sunt rotunjite” astfel incat posibilitatea unei accidentari sa fie redusa la zero.

Leaganele de copii de camera, datorita dimensiunilor reduse nu ocupa mult spatiu, ceea ce inseamna ca se pot amplasa intr-un colt al camerei. Sisteme de prindere nu se monteaza nici in tavan, nici in podea intrucat leaganele de acest tip sunt un soi de instalatie care se monteaza si se demonteaza rapid, avand propriile puncte de sustinere. Scaunele acestor leagane pot fi prevazute cu mai multe accesorii in forma de animalute.

Informatia zilei:  Vrei sa traiesti occidental? Incepe cu un acoperis verde pentru casa ta!

Leaganele de copii 3 in 1, datorita unor piese care se pot demonta, pot fi de trei tipuri, in functie de statura prichindelului.

De ce sa achizitionati un leagan de copii dintr-un magazin online si nu dintr-unul din punctele fixe?

Avand in vedere ca magazinele online centralizeaza toate tipurile de leagane in cataloage ansamblu leagan 3 copiivirtuale si intrucat acestea sunt livrate la adresele mentionate in comenzi, parintii interesati de achizitionarea unui leagan nu mai sunt nevoiti sa strabata drumurile pana la magazin, ci pot realiza o comanda din confortul caminului. De aici se deduce facil faptul ca parintii vor putea sa economiseasca timp si bani prin intermediul unei comenzi online.