Invitatiile pentru nunta ta perfecta

Dupa ce momentul mult asteptat de ea a trecut, acela al cererii in casatorie, este timpul sa incepeti sa stabiliti cand si unde. Trebuie sa stiti ca aveti nevoie de rabdare si ca trebuie sa faceti si mici compromisuri, adica in cazul in care ati gasit restaurantul potrivit insa nu este disponibil fix la data la care doriti voi va trebui sa ganditi un pic si sa faceti o alegere, renuntati la restaurantul acela sau mutati data nuntii? Cam acestia sunt primii pasi pe care trebuie sa ii faceti la inceput, dupa ce au fost stabilite locatia si data, treceti la invitatiile de nunta.

Inainte de a incepe cautarea reflectati un pic la ideea de invitatie de nunta. Ganditi-va ca aceasta va deschide evenimentul, ca aceasta are un rol foarte important si ca va trebui sa ii ademeneasca si sa-i faca curiosi pe viitorii oaspeti.

Informatia zilei:  Amenajari: TOTUL despre alegerea corecta a mobilei de sufragerie

Cum alegeti invitatiile de nunta?

Initatiile de nunta trebuie sa fie cat mai deosebite, sa epateze, sa fie originale, iata care sunt modelele care se incadreaza in acest tipar:

invitatii nunta deosebite

  • Invitatiile de nunta deosebite si elegante – aceste invitatii de nunta pot parea clasice, insa, de fapt, sunt o noua varianta a invitatiilor clasice si sunt o combinatie intre elegant si modern. Sunt confectionate dintr-un carton mat si au motive cu totul deosebite din culori extravagante precum argintiu, mov, visiniu, auriu etc.
  • Invitatii de nunta deosebit de originale – sunt acele invitatii de nunta care pur si simplu uimesc, creativitatea celor care le inventeaza este cu adevarat impresionanta, iar formele deosebite de cutiute, cufare, harti, afise si asa mai departe ii vor suprinde pe viitori oaspeti
  • Invitatii de nunta haioase – sunt invitatiile de nunta care vor aduce zambetul pe buze, au diverse desene care mai de care mai amuzante si culori cat mai vii
Informatia zilei:  Sfaturi utile pentru rezolvarea problemelor casei

Depinde foarte mult de felul in care sunteti voi, tineti cont de faptul ca aceste invitatii de nunta trebuie sa se potriveasca perfect caracterului vostru si felului in care sunteti vazuti si pe deasupra trebuie sa tineti cont si de tema pe care ati ales-o. Adica nu va puteti alege o invitatie haioasa atata timp cat tema pe care ati ales-o este vintage.

Regula numarul unu dupa ce ati ales invitatiile de nunta deosebite: inmatiile personal! Acesta este un gest de respect atat fata de viitori oaspeti, cat si fata de nunta voastra. Puteti organiza o cina, nu-i veti putea invita pe toti, dar macar o parte din ei, sau va puteti deplasa din casa in casa, sunt foarte multe variante pe care le puteti alege, important va fi gestul si interesul pe care vi-l dati.

Informatia zilei:  Compresoarele cu aer: pe Vexio.ro il gasesti pe cel mai bun!

Invitatiile de nunta nu trebuie sa depaseasca un anumit buget

O nunta este foarte costisitoare si toata lumea cunoaste acest lucru, de aceea puteti salva sume importante de bani din miciile detalii. Spre exemplu achizitionarea invitatiilor.

Invitatiile chiar daca au un rol foarte important trebuie sa aiba un pret avantajos. Nu este imposibil sa gasiti invitatii de nunta ieftine, potrivite si deosebite.

Cautati cu atentie invitatiile de nunta ieftine si deosebite si le veti gasi!