Invitatiile de botez confectionate de magazinul Invitatie-online.ro se pot achizitiona la preturi ieftine

Invitatiile de botez puse la dispozitia clientilor de magazinul Invitatie-online.ro se pot invitatie de botez cu pozacumpara la preturi ieftine.

Unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu este atunci cand cei doi indragostiti se decid sa aduca pe lume un copil. Dupa perioada de sarcina, marele eveniment are loc. Cu frica, cu nerabdare sau cu emotii, mama da nastere unei fiinte. Familia, prietenii, toate persoanele apropiate se bucura de bucuria cuplului. Viata celor doi se schimba in mod radical, de acum toata atentia este indreptata catre micut. Cei doi isi canalizeaza resursele si eforturile spre a ii asigura celui mic toate cele necesare.

La scurt timp dupa nastere, cei doi incep sa organizeze marele eveniment- botezul copilului lor. Trebuie sa inchirieze o sala de festivitati, sa angajeze o firma specializata in prepararea mancarurilor, sa aiba in vedere cum se vor aranja mesele invitatiilor, sa aduca o formatie de muzicieni si, bineinteles, sa isi procure invitatiile de botez, pe care le vor inmana celor dragi.

Informatia zilei:  Probleme de somn la bebelusi: cauze si sfaturi de remediere

Ulterior, urmeaza intalniri cu membrii familiei, cu prietenii din copilarie sau cu persoanele de la locul de munca. Trebuie sa le inmaneze invitatia de botez, sa lanseze marea veste.

In prezent, in mediul online au aparut o multime de magazine, care comercializeaza invitatii de botez la preturi mici. Avantajul unei comenzi online consta in faptul ca parintii nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la magazinele stradale intrucat pot efectua o comanda din confortul caminului. Implicit, acestia vor economisi timp. Unul dintre aceste magazine este Invitatie-online.ro, modelel disponibile pot fi vazute aici: http://www.invitatie-online.ro/invitatii-botez.html si comandate atat pe site cat si telefonic.

Invitatiile pentru botezul copilului vostru de la Invitatie-online se pot personaliza

invitatie botez mov cu trasuraInvitatiile pentru botez comercializate de Invitatie-online.ro prezinta detalii haioase, sunt confectionate din tipuri diferite de hartie si au felurite font-uri sau reprezentari grafice.

Informatia zilei:  Presedintele Romaniei amana sa puna in aplicare vointa populara exprimata prin referendum

Invitatie-online.ro pune la dispozitia clientilor o gama cuprinzatoare de invitatii pentru botez. Aceasta cuprinde zeci de tipuri, al caror pret variaza de la model la model in functie de detalii si de hartia folosita. Printre acestea, clientii pot gasi urmatoarele modele de invitatii pentru botez:

  • Invitatie de botez care atunci cand se deschide apare desenul unui ursulet, care conduce un trenulet. In vagoanele din urma sunt reprezentate o vacuta, un iepure si un hipopotam
  • Invitatie de botez a carei prima fila are in colturi reprezentari grafice ale unor girafe, ratuste si albinute. Tot prima fila permite imaginii celei de a doua file, anume poza bebelusului, sa se vada
  • Invitatie pentru botez care are forma unui papirus. Aspectul acestui model imita un stil vechi, retro
  • Invitatie pentru botez desenata cu ingerasi care sustin un concert la harpa si la flaut
  • Invitatie de botez care prezinta un copil intr-o racheta in timp ce zboara spre univers
  • Invitatie de botez pe care este desenata o barza la volanul unei masini. Aceasta conduce in timp ce are capul pe geam. Alaturi de ea se afla un copilas
Informatia zilei:  Pantofii de copii: doar materiale naturale, asa cum face PantofioriVeseli.ro!

Totusi, daca parintii isi doresc un model unicat de invitatie de botez, Invitatie-online.ro le ofera aceasta posibilitate. Astfel, acestia isi pot alege font-ul, tipul de hartie si poza care urmeaza a fi imprimate pe invitatie.

Invitatia de botez- cum se poate comanda

Parintii interesati de achizitionarea unei invitatii de botez pot efectua invitatie botez cu poneio comanda online, pe site-ul magazinului sau pot suna la numerele de telefon 0735088648/0764514859.

Fie ca organzati singuri petrecerea de botez, fie ca apelati la o firma de organizari de evenimente, important este ca in ziua petrecerii sa fiti relaxati, bucurosi si sa nu uitati sa va bucurati de aceasta ocazie unica.