Iata cum poti sa organizezi cele mai TARI petreceri de KARAOKE

Esti proprietarul unui pub si vrei sa organizezi, saptamanal, o seara de karaoke? Ca sa te asiguri de succesul acestor evenimente, trebuie sa faci unele modificari in local si, poate, sa achizitionezi cateva obiecte, in cazul in care nu le detii deja. Daca faci aceste lucruri, garantat, vei oferi cele mai bune conditii pentru o distractie pe cinste!

Uite cum trebuie sa pregatesti localul pentru o seara de karaoke:

  • Scena + microfon

Cum karaoke inseamna muzica live, microfoanele nu pot lipsi. Bineinteles, vei avea nevoie de unele de calitate, pentru ca experienta sa fie placuta atat pentru cel care canta, cat si pentru ascultatori. Ca sa fie totul foarte simplu, comanda un microfon wireless de la SoundCreation, iar in felul asta, nu vor fi probleme legate de cabluri prea lungi sau prea scurte, care sa incomodeze clientii. De asemenea, daca ai posibilitatea de a instala o scena, nu foarte mare, fa-o! Le va da sentimentul participantilor ca sunt, macar pentru cateva minute, in lumina reflectoarelor si, astfel, vor oferi o prestatie de zile mari!

Informatia zilei:  Tehnologia avansata favorizeaza transporturile mai ieftine. Iata cum

microfon

  • Sistemul de sonorizare

Este cel mai important element cand vine vorba despre muzica, in general. Acesta include boxe, difuzoare, amplificatoare si alte accesorii care fac posibila propagarea sunetului si redarea muzicii.  Pentru o experienta cat mai reala, poti instala si anumite instrumente muzicale pe scena localului: chitara, boxe sau orga, pe care poti sa o comanzi pe Soundcreation la preturi foarte bune si de a carei calitate nu trebuie sa te indoiesti. Investeste in aceste lucruri daca vrei sa se raspandeasca vestea ca cele mai tari petreceri de karaoke sunt gazduite in pub-ul tau!

Informatia zilei:  Vrei sa construiesti un machiaj profesional pas cu pas? Invata de la un make up artist profesionist!

orga

  • Televizor sau proiector + reflector

Pentru aceste evenimente, ai nevoie si de un ecran sau de un proiector pe care sa fie afisate versurile melodiilor. Acestea trebuie sa fie vizibile de pe scena, dar pozitionate in asa fel incat sa nu afecteze vederea publicului catre cel care canta. In plus, poti achizitiona si un reflector, pentru a crea atmosfera veritabila a unui concert!

Informatia zilei:  Cel mai exact ceas din lume

Pe langa lucrurile mentionate, este important sa ai un playlist cat mai variat, care sa cuprinda preferintele tuturor. De asemenea, meniul pub-ului trebuie sa fie divers, iar angajatii primitori. Nu uita ca persoanele care iti calca pragul vor dori sa revina ori de cate ori au ocazia, daca in localul tau s-au simtit bineveniti si distractia a fost la cote inalte! Investeste in obiecte de calitate pentru a organiza cele mai cool petreceri cu karaoke, unde, in mod sigur, se vor crea amintiri de neuitat!