Foloseste detergenti auto profesionali ca sa ai o spalatorie auto de succes

Zi de zi ne confruntam cu praful si murdaria, mai ales in orasele aglomerate, sau daca afara ploua sau ninge. Tot mai multe spalatorii auto incearca sa rezolve problema murdariei cat mai bine, insa, fara detergenti auto de calitate serviciile nu par intotdeauna de o calitate care sa isi merite toti banii.

detergenti auto profesionali

Spalatorie auto: caut detergenti auto de calitate!

In ultimul timp, am observat inmultirea spalatoriilor auto, la tot pasul, care vin cu cate o oferta de pret care sa atraga clientii. Insa, un lucru foarte important il reprezinta calitatea serviciilor, deoarece, daca cineva isi aduce masina la o spalatorie, incantat fiind de pretul mic, dar acestea nu sunt de calitate, data viitoare se va duce in alta parte. De aceea, primul pas catre deschiderea unei spalatorii auto de succes il reprezinta tocmai alegerea unui furnizor de detergenti auto de calitate, care sa faca fata cerintelor venite din partea celor mai pretentiosi clienti pe care ii vei avea.

Informatia zilei:  Atunci cand bateria masinii moare in trafic…

Iata, in continuare, ce detergenti auto iti trebuie in spalatoria ta:

  • Articole de menaj pentru curatenie. In aceasta categorie intra periile auto speciale, cu care poti realiza o curatenie eficienta.
  • Detergenti auto cu multiple aplicatii, care se folosesc pentru mai multe scopuri, precum inlaturarea depunerilor de grasime si inlaturarea reziduurilor. La fel de bine ei se pot folosi si la curatarea tapiteriilor si mochetelor, chiar daca este vorba de piele ecologica sau naturala.
  • Pentru machete si tapiterii exista si detergenti speciali. Acestia sunt considerati cei mai importanti detergent auto pentru spalarea interiorului masinii, mai ales ca, fara ele, covorasele ar fi foarte dificil de curatat.
  • La curatarea geamurilor si a parbrizelor masinii, exista pe piata detergenti auto profesionali cu care se pot sterge eficient toate suprafetele din sticla, pentru ca masinile clientilor spalatoriei tale auto sa fie perfect curate. In acest mod, clientii vor avea vizibilitate perfecta.
  • Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim si de odorizantii pentru interioarele masinii. Acestia permit absorbtia eficienta a mirosurilor neplacute si lasa in urma un parfum discret si placut.
Informatia zilei:  Bateriile Bosch - energie fiabila pentru masina ta

Alege detergenti auto puternic degresanti, care nu lasa urme

Exista situatii in care clientii sa se planga ca detergentii auto pe care o spalatorie auto ii foloseste au lasat urme neplacute pe tapiterie. Acest lucru poate avea doua cauze: fie produsul de curatat nu este de calitate si face prea multa spuma, care se imbiba in materialul textil sau pielea naturala din interiorul masinii, fie nu a fost clatita bine tapiteria si detergentul a ramas in anumite locuri. In orice caz, este bine ca la spalatoria ta auto sa folosesti doar produse auto profesionale, care pot fi nespumanti, dar sa aiba calitati exceptionale in eliminarea tuturor tipurilor de grasimi patrunse in tapiterie.

Informatia zilei:  4 trucuri pe care nu le stiai folosite de producatori pentru liniste in masina!

Daca nu ai gasit inca ce cauti pentru spalatoria ta auto, afla ca exista magazine specializate in comercializarea de astfel de detergenti auto profesionali, de calitate incontestabila, dovedita de-a lungul anilor. Tine minte: pentru a fi o spalatorie auto cu renume bun trebuie sa folosesti doar detergenti auto de calitate!