Finet – numele de scena al unui material-vedeta. Se afla pe Sabaev.ro

finet pretFinet. Toata lumea il doreste, toata lumea il solicita, toata lumea vrea sa se bucure de el. Este materialul din bumbac pufos la atingere, rezistent in timp, suplu si moale dar si dur in acelasi timp, are comportament de vedeta, dar si performeaza pe masura. Dup cum se stie, materialul finet este o vedeta printre materialele din care se confectioneaza lenjeriile, mai ales lenjeriile de pat, cu precadere lenjeriile de pat pentru copii. In spatiul online, are cel putin un loc preferat in care se duce sa arate tot ce are mai bun de oferit.

Finet este un material obtinut din bumbac 100%, prelucrat prin tehnici specifice si deosebit de util in confectionarea lenjeriilor de pat, tocmai de aceea naste rumoare printre persoanele care sunt de meserie si se ocupa cu producerea de lenjerii de pat.

Informatia zilei:  Ce produse de uz casnic sunt mai eficiente?

Material Finet:  are anumite calitati native care il propulseaza in lumea inalta a lenjeriilor

material finetMaterialul Finet nu este o „vedeta de carton”, ci isi merita titulatura de vedeta pe deplin. Fanele lui sunt cele care se ocupa cu confectionarea de lenjerii de pat care sa ii facape cei care dorm se simta extraordinar de bine. Acestea pot obtine finet la pret accesibil de pe site-uri precum Sabaev.ro. Iata care sunt calitatile acestui material:

  • Este din bumbac 100%, asadar inglobeaza toate avantajele bumbacului: ventileaza foarte bine, lasand pielea sa respire si sa elimine umiditatea foarte bine, este antibacterian si antiinflamator
  • Este usor scamosata la vedere, si pufoasa la atingere, in urma procedeelor la care a fost supus
  • Tesatura din material finet este foarte rezistenta, calitate net superioara fata de o simpla tesatura de bumbac 100%
  • Culoarea ramane ca noua pentru mai mult timp, pigmentii fiind inserati adanc in tesatura; pigmentii sunt, bineinteles, non-toxici
  • Dur ca structura si deosebit de moale ca atingere – iata ce inseamna un material minunat
  • Confortul nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea, dar finet-ul asigura un tip de confort unic, in registru unic
Informatia zilei:  Motocositorile de la Magazialucostica.ro sunt ideale pentru ingrijirea gazonului

Finet-uri variate se gasesc in online, atat in modele cat si in metraje diferite

 finetAsa cum o vedeta are perioade in care a adoptat un anumit stil sau un altul, tot asa finet-ul este materialul care poate fi folosit in mai multe ipostaze. Lenjeriile de pat obtinute sunt ori pentru micuti, ori pentru adulti, ori pentru paturi simple sau duble, astfel incat valurile de finet (modalitati de prezentare si comercializare a materialului finet) sunt diferite ca latime si nu numai.

Informatia zilei:  Top 5 afaceri de succes cu produse traditionale romanesti

In plus, modelele difera de la caz la caz, in magazinele online precum Sabaev.ro existand urmatoarele: pentru fetite exista modele roz, cu papusi, printese si motive feminine, precum si culori specifice, iar pentru baietei sunt motive din desene animate, sau care infatiseaza animale interesante, iar culorile predominante nu seamana nicicum cu rozul, ci mai degraba cu albastrul sau maro-ul.

Iar finet-ul satinat, ei bine, este ca o vedeta, ca un rock star in plina desfasurare artistica, in momentul culminant al unei piese; este materialul obtinut din bumbac 100% si facut pufos prin procedee specifice, si suplimentar, trecut prin calandru (aparatul care satineaza). Atatea procese tehnologice au facut din finet un material-vedeta!