Filtrul cu osmoza inversa de la Clack.ro, de nelipsit din casa oricarui om care vrea sa fie sanatos

Filtrul cu osmoza inversa reprezinta unul dintre cele mai bune sisteme de filtrare a apei si de purificare a acesteia. Probabil multa lume se intreaba de ce ar trebui sa-si cumpere un filtru de apa prin osmoza inversa de calitate, pe care sa il monteze in gospodaria lor. De exemplu, orasenii au apa potabila la chiuveta, iar cei de la tara nu au decat fantani. De ce ar trebui ei sa isi achizitioneze un astfel de aparat?

filtru apa osmoza inversa

 In cazul apei de la chiuveta, cum ii spunem des, filtrul de apa purifica, trateaza, astfel incat apa devine un lichid care poate fi consumat fara vreo grija ca ti-ar altera cumva sanatatea. Credeati cumva ca apa de la bloc este potabila cu adevarat? Umpleti un pahar cu apa de la chiuveta si lasati-l pe masa vreo 30 de minute. Rezultatul este unul interesant: sedimente pe fundul paharului. Nici nu mai vorbim despre alte analize ale apei!

Informatia zilei:  Motocositorile de la Magazialucostica.ro sunt ideale pentru ingrijirea gazonului

Aici intervine acest filtru cu osmoza inversa, care merge pe principiul osmozei, un fenomen natural ce se manifesta in situatia in care doua lichide cu concentratii diferite de ioni (materii dizolvate in apa)sunt separate printr-o membrana semipermeabila. Un efect invers apare atunci cand se aplica o presiune superioara presiunii osmotice.  Lichidele sunt refulate prin membrana, lasand solidele dizolvate in spatele membranei.

Efectul osmozei naturale trebuie inversat pentru a purifica apa, iar apa netratata devine si mai concentrata. Compartimentul acesteia trebuie evacuat, iar de partea cealalta se obtine o apa de o calitate excelenta, apropiata de apa distilata. Filtrul de apa cu osmoza de la Clack.ro reprezinta tratamentul pentru apa cu cel mai bun rezultat, transformand apa de la chiuveta intr-una cu adevarat potabila.

Filtrul cu osmoza inversa si caracteristicile tehnice pe care trebuie sa le stie clientul

Filtrul cu osmoza inversa se monteaza foarte usor, chiar si de persoane neavizate. Se monteaza sub chiuveta, iar deasupra chiuvetei se instaleaza doar un robinet suplimentar prin care se consuma apa potabila. Neaparat trebuie racordat la canalizare.

Informatia zilei:  Cu ajutorul unui generator de curent penele de curent nu te vor mai deranja!

Componentele sale principale sunt:

 • Un filtru pentru sedimente din polipropilena 5 microni cu rolul de a filtra mizeria din apa;
 • Carbune granular activat cu rolul de a retine pana la 98% din substantele organice prezente in apa cum ar fi: clorul, trihalometani, DBCP, Lindan, TCE, PCE si tetraclorura de carbon.
 • Filtru pentru sedimente din polipropilena 1 micron;
 • Membrana de osmoza inversa care filtreaza la 0.0001 microni;
 • Postfiltru din carbune granular activat, cu rolul de a imbunatati gustul apei;
 • Se poate adauga la cererea clientului sau standard, filtru de remineralizare si lampa cu ultraviolete.

filtre apa cu osmoza inversa

Filtrele cu osmoza inversa si avantajele folosirii acestor aparate

De ce sa nu folosesti un astfel de aparat in locuinta ta daca te ajuta atat de mult in obtinerea unei ape sanatoase? Te-ai intrebat cat te costa baxurile nesfarsite de apa  asa zis potabila pe care le tot cumperi de la supermarket? In ultimul timp, nici nu mai stii daca ce cumperi la preturi destul de piperate se poate numi apa potabila.

Informatia zilei:  Ferma fara aparat de muls vaci este ca laptele fara grasime

Asadar ar fi timpul sa gasesti o solutie pe termen lung care sa-ti aduca in casa sanatate si economie la buget. Care sunt avantajele filtrelor cu osmoza inversa?

 • Eliminarea metalelor grele, nitratilor, nitritilor si altor saruri;
 • Scaderea conductivitatii apei;
 • Eliminarea si celor mai mici particule de apa pentru consum;
 • Filtrele nu trebuie curatate des si nici nu trebuie schimbate la un interva de timp fix;
 • Nu utilizeaza chimicale in purificarea apei.

filtre apa osmoza inversa

O apa extrem de pura cu ajutorul filtrului cu osmoza inversa pentru orice om care stie ca mai presus de toate se afla propria sanatate, cea mai importanta pentru noi, toti!

Alege in cunostinta de cauza filtrul necesar pentru purificarea apei din gama de produse oferita de magazinul online Clack.ro.