Fantasy Bra de la Victoria`s Secret: cine este modelul care il va purta?

La finalul lunii noiembrie va avea loc mult asteptatul Victoria’s Secret Fashion Show. Evenimentul va avea loc in Shanghai, China si brandul a dezvaluit recent cine va purta pretiosul Fantasy Bra.

Victoria’s Secret este in plina organizare a faimosului fashion show asteptat de toata lumea. Printre “ingerii” care vor fi prezenti in acest an pe catwalk se numara: Candice Swanepoel (care revine dupa ce a devenit mama pentru prima data), Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell si Taylor Hill.

Informatia zilei:  Tenisi de barbati pentru vara anului 2016! TOP 10 cele mai atragatoare modele!

Fantasy Bra e pentru Victoria’s Secret cum e rochia de mireasa sau ultima piesa din cadrul unei prezentari de moda. E cea mai mare onorare pentru un model. Pe langa cea de a fi inger Victoria’s Secret, evident.

Anul acesta, Lais Ribeiro va fi cea care va purta piesa vestimentara pretioasa Fantasy Bra in cadrul Victoria’s Secret Fashion Show. Iata si momentul in care a fost anuntata ca ea este cea care va purta piesa pretioasa.

Sutienul pretios, numit Champagne Nights Fantasy Bra, are o valoare estimata de 2 milioane de dolari si este acoperit cu diamante, safire galbene si topaz albastru. Piesa a fost realizata de brandul de lux Mouawad Jewelry. S-a lucrat la crearea lui timp de 350 de ore si e decorat cu peste 6.000 de pietre pretioase.

Informatia zilei:  Cum purtati tricourile polo de barbati in aceasta vara?

Cine e Lais Ribeiro?

Nascuta pe 5 octombrie 1990, modelul de origine braziliana si-a inceput cariera in modelling la 19 ani. A fost model in numeroase show-uri de moda internationala si pentru designeri mari, cum ar fi Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Versace. Incepand din 2010, Lais Ribeiro a facut parte din faimosul Victoria’s Secret Fashion Show. Exceptia a reprezentat-o prezentarea din 2012 din care nu a mai facut parte deoarece si-a luxxat glezna in timpul repetitiilor. A aparut inclusiv in reclama de Craciun din 2011 si in cea de Valentine’s Day din 2012 alaturi de Candice Swanepoel si Adriana Lima.

Informatia zilei:  Opinie Irina Markovits, consultant de imagine: Noile reguli ale ţinutelor de birou

Și-a obtinut “aripile” in 2015, iar anul acesta a fost aleasa sa poarte piesa pretioasa a colectiei – Champagne Nights Fantasy Bra.

Sursa: https://www.marieclaire.ro/victorias-secret-prezinta-noul-fantasy-bra/