Esti in cautare de piese auto pentru Opel Astra H? Iata 3 motive pentru care este indicat sa apelezi la retaileri autorizati, si nu la ateliere de dezmembrari

piese auto Opel Astra H

Marca auto Opel este printre cele mai fiabile din industria automotive, iar posesorii modelului Astra H pot confirma acest lucru. Insa ce te faci cand datorita starii proaste a drumurilor, precum si a uzurii normale, morale, ai nevoie de piese auto pentru Opelul tau Astra H? Multi te sfatuiesc sa apelezi la ateliere de dezmembrari, pentru ca sunt „foarte ieftine”, dar te-ai gandit vreodata ca pretul este mic tocmai pentru ca produsele nu sunt bune? In articolul ce urmeaza, vom prezenta 3 motive pentru care trebuie sa apelezi mai degraba la un retailer autorizat decat la dezmembrari auto. La final, vei ajunge si tu la aceeasi concluzie: in joc este viata ta!

 Retaileri autorizati versus dezmembrari, in cautarea de piese auto pentru Opel Astra H

Dupa cum am afirmat anterior, exista pareri pro pentru fiecare dintre cele doua alegeri, insa iata 5 motive care te vor convinge de seriozitatea problemei. Asadar, motivele sunt:

  • Pieze uzate, poate chiar contrafacute, versus piese noi, originale. Acesta este probabil cel mai solid argument. In vreme ce retailerii autorizati iti ofera piese auto pentru Opel Astra H originale, fara uzura morala sau fizica, la dezmembrari vei gasi piese fie vechi, fie care au trecut prin socul produs de un accident, care pot fi, pe deasupra, si contrafacute. Practic, nu exista nicio garantie.
  • Dealerii autorizati vor oferi garantia calitatii. Piesele cumparate de la un retailer cu traditie, care cunoaste si colaboreaza cu brandul, vor fi intotdeauna o varianta mai buna decat cele de la un atelier de dezmembrari al nimanui. Plusvaloarea adusa de magazinele cu piese pentru Opel Astra H originale este ca acestea ofera garantie; practic, ai unde sa te intorci daca piesa nu este buna pentru masina ta, cu promisiunea ca piesa iti va fi inlocuita cu cea potrivita.
  • Este viata ta si a celor dragi in joc! Poate castigi cativa banuti luand niste piese pentru Opel Astra H ieftine, insa cu siguranta exista riscul ca aceasta alegere sa te coste chiar viata ta. Ce preferi, sa dai un ban in plus pentru o piesa originala sau sa dai la schimb zile din viata ta sau a celor dragi? Credem ca raspunsul este evident.
Informatia zilei:  Avenlope de Iarna 2017: Preturi, Montaj, Legislatie pentru Cauciucurile de Iarna!

Retailerii autorizati de piese auto pentru Opel Astra H castiga

 piese auto Opel Astra H

Se pare ca acestia au iesit invingatori din asa-zisa lupta cu atelierele de dezmembrari, deoarece lucrul pe care il ofera in plus, ca valoare, este chiar siguranta pentru viata ta. Cu alte cuvinte, cu fiecare piesa pentru Opelul Astra H ieftina pe care o iei de la dezmembrari, e posibil sa iti pui in pericol viata in asa masura, incat sa fie iremediabil. Daca pui pret pe calitate, insa, poti apela la magazinul online RevizieOpel, care garanteaza ca piesele pe care le cumperi sunt originale si fiabile. Cu o oferta variata, de la acceesorii pana la kit-uri de ambreiaj si sisteme de franare, ai de unde alege produsul perfect; de asemenea, raportul calitate-pret este optim, iar tu vei primi inca ceva la achiztionarea unei piese originale: siguranta ca te vei intoarce acasa, odata plecat cu masina. 🙂

Informatia zilei:  Bateriile Bosch - energie fiabila pentru masina ta