Eficienta iluminatului casnic cu becurile cu LED e 27

Protejarea mediului inconjurator, dorinta de a economisi, dar si posibilitatea de iluminare a locuintei proprii mult mai adecvat ca pana acum, au determinat tot mai multi cumparatori de becuri sa se orienteze catre tehnologia becurilor cu LED.

becuri led

Acest sistem de iluminat modern cu LED al caselor noastre nu este unul de ultima ora. Ba chiar, daca stai sa te gandesti, becurile cu LED au fost inventate de prin anii 1960, raspandindu-se tot mai mult datorita faptului ca acest tip de bec nu trebuie inlocuit si este si foarte ieftin pe deasupra! Bineinteles ca, la inceputuri, nu exista becul cu led cu lumina alba, iar acest lucru a determinat sa nu poata fi folosit ca lumina in apartament, dar din 1993 a fost posibil, de cand Nichia Corporation a inventat led-ul albastru care in combinatie cu led-urile verzi si rosii producea lumina alba.

Informatia zilei:  Amenajari: TOTUL despre alegerea corecta a mobilei de sufragerie

Orice persoana care isi doreste un astfel de sistem de iluminat trebuie sa stie ca becurile cu LED sunt cele mai fiabile de pe piata romaneasca sau straina, ca pot fi folosite atat pentru luminatul interior, cat si pentru cel exterior si ca sunt ideale pentru orice tip de locuinta.

Avantajele becurilor cu LED e 27 pentru orice locuinta

becuri cu led e 27

Iluminarea cu LED e 27 poate fi o solutie pentru oricine, asadar nu trebuie sa va incrancenati in a pastra vechile becuri cu incandescenta sau pe cele economice. Modernizati-va casa, sistemul de iluminat cu becuri cu LED e 27 aduce numai beneficii!

Dintre avantajele acestui modern sistem de iluminat pot fi enumerate urmatoarele:

  • Eficienta extrem de ridicata a becurilor cu LED e 27;
  • Dimensiunea lor redusa;
  • Durata de viata indelungata – 10000 de ore fata de cele 1500 ale unui bec normal;
  • Toxicitatea redusa, becurile clasice au emisie de mercur si radiatii UV sau IR;
  • Lumina LED-urilor are o intensitate variabila;
  • Rezistenta este mai mare, fata de becurile fluorescente, becurile cu LED se distrug mai greu.
Informatia zilei:  18 trucuri ingenioase de inlaturare a mirosurilor neplacute din bucatarie

Becurile cu LED e 27, usor de gasit online

bec cu led e 27

Orice cumparator interesat de aceasta tehnologie cu becuri cu LED poate sa le achizitioneze din mediul online, aici unde pretul acestor produse este unul mult mai avantajos decat intr-un magazin fizic din oras.

O firma care comercializeaza astfel de becuri este Led-zone.ro, iar tu nu poti fi decat castigat atunci cand apelezi la shoppingul online. Nu mai pierzi timp pretios, stresul dispare brusc, iar portofelul nu va suferi mari pagube, deoarece preturile produselor online sunt mult mai mici decat ale celorlalte.

Informatia zilei:  Motofierastraiele- o unealta a carei istorie incepe in urma cu aproape un secol

In momentul in care vrei sa cumperi un astfel de sistem de iluminat pentru casa sau apartamentul tau, trebuie sa stii si ce anume tip de becuri cu LED se potrivesc apartamentului sau casei tale, dar si ce carateristici trebuie sa intruneasca el.

Un exemplu de bec cu LED extrem de eficient este e 27 din urmatoarele considerente:

  • Are o putere ce variaza intre 3 si 36 W;
  • Functioneaza la o tensiune de 12 V, fie 220V;
  • Are o culoare alba rece si calda, dar si o nuanta de verde;
  • Functioneaza pe o durata de aproximativ 15000 de ore.

O casa ecologica nu poate functiona decat cu becurile cu LED e 27, asadar alege pentru tine si familia ta un astfel de sistem de iluminat economic, de durata si extrem de eficient!