Despre enigmele soferilor romani – A avea sau a nu avea asigurare Casco…

Vine ziua in care iti vei lua o masina, acea spelendoare pe 4 roti la care ai visat o viata-ntrega! Ei bine, nimic nu e mai frumos pana in momentul in care sesizezi ca te aflii intr-o situatie de impas. Masina? Intradevar, este frumoasa? Ansamblul de piese auto de sub capota? Toarce precum o pisicuta! Atunci, care-i baiul? Asigurarea Casco…o decizie destul de prezenta in randul soferilor romani – “ A avea sau a nu avea asigurare Casco!”. Care este cea mai buna alegere?

Cat te va costa sa repari masina daca nu beneficiezi de o asigurare Casco?

Din neplacerea imensa de a nu investi intr-o polita auto adecvata pentru multiriscuri, soferii romani se trezesc in situatia in care tanjesc dupa momentul in care au decis sa nu incheie o asigurare Casco in perioada imediat urmatoare dupa achizitionarea masinii.

Intradevar, multi spun faptul ca asigurarea RCA este suficienta pentru ca ei sunt foarte prudenti la volan si niciodata nu  vor fi implicati intr-un accident rutier…gandirea soferului roman de altfel, cel care nu doreste sa se lege la cap cu zeci de acte auto.

Spre deosebire de marea majoritate, exista o mica parte a soferilor care sustin achizitionarea unei asigurari casco multi-riscuri! Acestia au acea gandire rationala care ii conduce imediat catre intrebarea “ Cat ma va costa o reparatie auto in cazul in care nu am asigurarea casco?” . Ei bine, nu doar ca te va costa, ci iti va putea ruina bugetul de economii!

In trafic, exista zeci de situatii in care poti fi implicat impreuna cu masina pe care o conduci, iar fiecare moment cu un grad ridicat te risc este pe cale sa te scoata la plata. Polita Casco este instrumentul de protectie financiara atunci cand te aflii la volanul masinii, indiferent daca tu vei fi sau nu vei fi vinovat de producerea incidentului rutier.

Cat valoreaza o masina fara asigurare Casco?

Mai putin decat una cu o astfel de polita, in mod evident! Insa nu valoarea masinii este raporata la polita, ci valoare politei este raportata la masina! Indiferent de situatii, nu iti este recomandat sa te urci la volanul unui automobil care nu beneficiaza de o asigurare Casco!

Daca vrei sa iti vinzi masina atunci trebuie sa ceri un pret avantajos tie, iar daca vrei sa cumperi o masina cu casco, atunci asteapta ca bugetul sa iti fie depasit! Cert este ca a avea o asigurare casco la masina inseamna a fi protejat financiar la ori ce ora din zi si din noapte cand te vei urca la volanul masinii pe care o conduci !

Daca ai decis ca este timpul sa faci parte din gasca celor cu asigurari casco, atunci in online vei gasi una dintre cele mai recunoscute companii de asigurari din Romania si nu numai!!!

asigurare casco online

Investeste inteligent pentru prosperitatea bugetului tau!

Informatia zilei:  Bateriile Bosch - energie fiabila pentru masina ta