Cum iti amenajezi o garsoniera mica

Preturile piperate si veniturile mici nu te lasa sa iti cumperi casa visurilor tale, asa ca pentru moment trebuie sa te adaptezi unui spatiu mai mic.

Acesta nu trebuie, insa, sa devina ca o inchisoare pentru tine, ci poate fi decorat in asa fel incat sa para mai mare si sa fie si modern si functional in acelasi timp. Iata cateva idei, pentru a aranja o garsoniera:

Informatia zilei:  Vrei sa traiesti occidental? Incepe cu un acoperis verde pentru casa ta!

Cumpara o bancheta pe colt, care sa aiba si spatiu de stocare dedesubt. Fiind confortabila, va servi si pe post de canapea, dar poti servi si masa acolo. Nu te feri neaparat de mobilierul mare, caci nu intotdeauna acesta incarca spatiul. Cumpara o biblioteca pana in tavan, in care sa poti depozita cat mai multe carti, reviste si maruntisuri.

Informatia zilei:  Drujbe ideale pentru taiatul lemnului

Acorda atentie pieselor cu aspect invechit, care pot fi folosite in mai multe scopuri: de exemplu, acest scrin poate fi folosit si pe post de bar, si de birou pentru copii sau pentru tine.

Sub orice scaun, bancuta si chiar sub pat, trebuie sa fie sertare in care sa stochezi cu usurinta diverse prosoape, asternuturi de pat si alte obiecte.

Informatia zilei:  Top 5 afaceri de succes cu produse traditionale romanesti

Daca se intampla sa aveti si un copil mic si tot nu ati reusit sa va achizitionati o masa mai mare, poti cumpara un patut precum acesta, care se trage afara doar pe timpul noptii, iar ziua poate fi ascuns sub patul conjugal.

Sursa: http://www.ziare.com/life-style/decoratiuni-interioare/cum-iti-amenajezi-o-garsoniera-mica-galerie-foto-1213705