Cu tractoarele second hand japoneze iti faci treaba prin gospodarie

Ti-ai cumparat x,y si z pe bani grei si te gandesti deja ca ai facut o investitie prea mare si tot nu ai apucat sa iti iei un tractor nou-nout? Orienteaza-te pentru un tractor second hand mic, din Japonia, pe care sa il folosesti in activitatile din culturile tale, poate si din culturile de pomi fructiferi . Cauta pe internet informatii despre tractoarele second hand de vanzare si cere o oferta pentru tractorul la care te-ai oprit.

Vanzarile de tractoare second hand merg foarte bine la utilajele producatorilor japonezi Mitsubishi, Shibaura si altii. Desi sunt la mana a doua,  tractoarele functioneaza bine, si te poti baza pe asta, pentru ca cel putin pe magazinele online gasesti tractoare care sunt comercializate de echipe ce mai intai le testeaza.

Cum iti dai seama daca o sa cumperi un tractor si nu un tractoras?

tractoare second hand

Documentandu-te inainte. Alta posibilitate nu exista pentru a-ti da seama ce tractor second hand sa alegi. Cu cat te interesezi mai bine, cu atat cunosti mai bine care tractor este bun. Este mare lucru faptul ca exista in spatiul online posibilitatea sa ceri o oferta de pret pentru tractoarele second hand produse de japonezi ( maestri in multe, inclusiv in construirea de vehicule de acest tip).

Informatia zilei:  Motofierastraiele- o unealta a carei istorie incepe in urma cu aproape un secol

Daca te documentezi, vei afla date despre:

  • Functia de tractare 4X4 (de preferat in cazul tractoarelor, chiar daca ele sunt mici si de putere mai mica)
  • Puterea de lucru, bineinteles (daca poate depasi 30 CP, este suficient)
  • Trepte de lucru (cate inainte, cate inapoi?)
  • Frezele de lucru cu care vine la pachet (ar fi de preferat sa aiba si freze incluse, ca sa nu mai alergi tu dupa ele)
  • Capacitatea tractorului de a suspenda utilajele in mai multe puncte (adica sa il poti folosi cum se cuvine, sa iti fie util in multe situatii)
  • Treptele cardanice (transmisia are mai multe trepte, pentru o folosire mai energica sau mai delicata, in functie de spatiu si de situatie)
Informatia zilei:  Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale pentru sistemul de irigatii, de canalizare sau pentru stingerea incendiilor

Cu tractoarele second hand se poate ara, discui, semana, se poate erbicida, recolta si transporta totul

 Daca inca nu esti convins de cuvintele „second hand” adaugate la cuvantul „tractor”, gandeste-te ca este mai bine sa il cumperi pe acesta acum si sa poti sa misti lucrurile in gospodaria ta, in muncile agricole, decat sa nu il cumperi si sa platesti sume importante la inchirierea un tractor sau contractand pe cineva cu tractor pentru a face o activitate. Este ca si cum investesti putin acum pentru cazul de urgenta in care te afli, si pe parcursul timpului vei avea de unde sa iti achizitionezi unul nou-nout, daca va mai fi nevoie.

Informatia zilei:  Te-ai gândit să amenajezi baia? Află care sunt avantajele și dezavantajele elementelor specifice

Poate nu va mai fi nevoie de unul nou-nout de vreme ce pe cate un magazin online poti gasi tractoare japoneze second hand de vanzare cu mai putin de 1000 de ore de functionare inregistrate pe contor. Asadar, sunt numite second hand pentru ca au fost folosite, dar tractoarele second hand de vanzare in online sunt verificate, puse la punct, si date din nou in folosinta pentru inca pe atat timp pe cat au fost folosite sau pentru mult mai mult.