Cu becurile LED E14 iluminatul este mai bun, mai ieftin si mai eficient!

Fiecare incapere trebuie sa aiba o lumina distribuita uniform. Tot mai multi utilizatori casnici au inceput sa se orienteze catre folosirea becurilor economice led in defavoarea celor incandescente care consuma mult curent. De ce acest lucru? Raspunsul este unul cat se poate de simplu. Datorita unui cumul de factori care i-au motivat pe acestia ca atunci cand vine vorba de schimbarea becului din camera sa aleaga calitatea, economia si durabilitatea.

De ce sa alegi becurile cu tehnologie led in schimbul celor traditionale?

 bec led e14

Precum am amintit adineauri, becurile cu tehnologie economica led de tipul E14 au un numar de avantaje impresionant in comparatie cu becurile incandescente sau cu cele economice spiralate. Preturile pentru un astfel de bec cu led sunt putin mai ridicate decat cele obisnuite, dar oamenii isteti aleg becurile care le face factura la curent mai mica decat pe cele care cresc costurile lunare la factura. De ce sa platesti mai mult cand poti sa beneficiezi de un iluminat de o calitate mai buna si la un pret mai mic? Solutia o reprezinta becurile LED E14.

Informatia zilei:  Buchete de lalele - insemnatate si tipuri

Le puteti folos pentru iluminatul locuintelor, birourilor, magazinelor.  Becurile LED E14 au capacitatea de a scade semnificativ consumul de energie, cu aproape 40% in comparaie cu becurile economice. Totodata, becurile LED sunt de 4 ori mai eficiente decat becurile traditionale, datorita faptului ca au un design ergonomic, ce le ofera capacitatea de iluminare intr-un unghi deschis de pana la 360 de grade.

Informatia zilei:  Atentie la produsele de curatenie falsificate din supermarketuri! Ce detergentii profesionali recomanda ANPC?

Beneficiile pe care le aduce utilizarea becurilor LED E14 sunt urmatoarele:

  • Nu contin mercur
  • Au cel mai mic consum de energie electrica posibil dintre toate variantele de iluminat de pe piata in acest moment
  • Calitatea luminii oferita de becurile LED E14 o depaseste cu mult fata de cea a becurilor obisnuite incandescente
  • Timpul de iluminat al acestora este de 20 mai mare decat cel al becurilor de moda veche

Achizitionarea online a becurilor LED E14

Tehnologia a avansat foarte mult iar cumparaturile au devenit mult mai usoare de facut in ultima perioada de timp. Prin cateva click-uri pe un site specializat in vanzarea de articole de iluminat, produsul pe care-l doresti iti ajunge exact la pragul usii tale. Pentru a evita pierderea timpului pretios prin supermarket-uri sau magazine uriase de cumparaturi, este mai eficient sa plasezi o comanda pe internet iar becurile de care ai nevoie pentru locuinta ta sau pentru sediul firmei iti vor ajunge intr-un timp util.

Informatia zilei:  Plantele de interior sau cum sa iti amenajezi locuinta

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta transportului, fiindca cele mai multe companii din mediul online ofera transportul gratuit la un numar de produse cumparate.