Copilul tau ia lectii de pictura? Iata ce acuarele, pensule si alte ustensile nu trebuie sa ii lipseasca

Sprijini dezvoltarea creativitatii copilului tau? Felicitari! Inseamna ca vrei ca acesta sa isi ocupe timpul liber intr-un mod cat mai productiv si sa isi dezvolte abilitatile artistice intr-un mediu propice. Pentru a fi sigur ca invatacelul tau se bucura de cele mai bune conditii de invatare, dar si de rechizite utile, iata lista de obiecte ajutatoare care nu trebuie sa ii lipseasca celui mic atunci cand participa la orele de desen. Total Office, magazinul online cu produse de papetarie si birotica, ne-a ajutat sa realizam o lista cu acuarele, guase si pensule elementare, de buna calitate, care sa ii fie de ajutor copilului atunci cand deseneaza pe hartie sau pe sticla.

Informatia zilei:  Care sunt criteriile de care tii cont in alegerea premergatorului pentru micutul tau

Ce contine lista de acuarele si pensule pentru orele de desen?

acuarele tempera

Pentru ca cele mai frumoase desene sunt realizate cu echipamente de calitate si recomandate de profesionisti, cu Total Office, am realizat o lista a celor mai importante elemente de papetarie pentru orele de desen, pentru ca astazi fiul nostru sa realizeze niste desene demne de inramat. Astfel, am avut grija sa cumparam:
Acuarele intr-o paleta cromatica bogata, formata de la 8 pana la 12 culori;
• Acuarele Tempera de calitate, cu ajutorul carora Matei poate sa picteze nu doar pe colile de hartie, dar si pe sticla;
• Kituri de culori pentru plastilina;
• Pensule de pictat, confectionate din par natural sau par sintetic; acestea au capatul rotunjit, astfel incat cel mic sa nu se accidenteze, iar manipularea instrumentului sa se faca mult mai usor;
• Guase intr-o palata cromatica bogata, cea care ii permite copilului sa picteze in nuante obtinute prin combinarea mai multor culori;
• Cutie pentru apa, cu o forma ergonomica, astfel incat pensulele sa stea intr-o pozitie fixa si sa nu cada;
• Acuarele tempera lavabile, niste culori care pot fi sterse imediat de pe suprafetele pe care au fost folosite;
• Vopsea acrilica metalica, cu un efect vizual deosebit atunci cand este folosita pe hartii de culoare inchisa.

Informatia zilei:  Deschiderea anului scolar, o aventura financiara pentru toti parintii. Sfatul meu? Ia-i prichindelului tau caiete en gros!

Acuarele, guase si pensule de la producatori de top

acuarele

Pentru ca micutii nostri sa se bucure de cea mai frumoasa experienta de pictat, Total Office a pregatit acuarele, acuarele Tempera, guase si pensule de cea mai buna calitate, la preturi mici, astfel incat sa le puteti oferi copiilor o experienta de desen profesionala.
Ajuta-ti copilul sa isi dezvolte abilitatile artistice, cumparandu-i cele mai calitative echipamente pentru orele de pictura.

Informatia zilei:  Filtrele cu carbune activ – un miracol pentru sanatatea ta!