Chip tuning profesionist pentru orice masina marca BMWchip tuning bmw

Chip tuning pentru cresterea performantei propriului BMW, de acest lucru pot multi iubitori ai masinilor sa aiba parte de moment ce o noua echipa de specialisti in acest domeniu a acoperit o buna parte din piata chiptuningului pentru masinile tip BMW din Romania. Profesionistii de la MaxxPerformance.ro ii lasa cu gura cascata pe cei ce vor sa depaseasca limita impusa din fabrica a kilometrajului propriului bolid.

Chip tuningul reprezinta pentru cei mai multi iubitori de viteza solutia ideala pentru a avea mai multi cai putere la masina pe care o iubesc atat de mult. Nu este necesara schimbarea masinii daca se doreste atingerea unei viteze mai mari cu aceasta. Baietii de la MaxxPerformance se ocupa de imbunatatirea puterii oricarui motor de masina BMW si nu numai. In aceasta maniera, masina va putea sa ofere maximum de viteza pentru care a fost conceputa.

Informatia zilei:  Avenlope de Iarna 2017: Preturi, Montaj, Legislatie pentru Cauciucurile de Iarna!

Indiferent de seria sau de modelul masinii tale, un chip tuning de BMW profesionist orice sofer auto merita sa aiba parte fiindca senzatia atingerii si depasirii unui anumit prag de viteza este de nedescris.

Viteza mult dorita este acum posibila prin chiptuningul bmw-ului tau

chiptuning bmw

“Trebuie sa-ti depasesti mereu limitele.” – de acest lucru se tine cont mereu, fie ca esti la locul de munca, fie ca practici un sport sau ca esti la volanul masinii tale, mereu iti doresti sa prinzi mai multa viteza pentru a ajunge la destinatie intr-un timp record. Aici putem deja sa vorbim despre binecunoscuta “boala a vitezei” asa cum este numita de multi.

Informatia zilei:  Motocositorile de la Magazialucostica.ro sunt ideale pentru ingrijirea gazonului

Calcatul pedalei de acceleratiei nu este o problema, dupa parerea multora, ci mai degraba neatentia la volan este cea care pe multi ii sperie din ce in ce mai mult.

A face chip tuning la BMW inseamna sa optimizezi sistemul de management al motorului in asa maniera incat BMW-ul sa aiba mai multi CP si un cuplu mai puternic. Procesul acesta insa difera de la un model de masina la altul, insa echipa MaxxPerformance realizeaza chiptuning personalizat tinand cont de aspectele importante ale masinii (an de fabricatie, numarul de kilometri parcurs, regimul de exploatare al autovehiculului).

  • Tuningul de tip estetic – aspectul masinii este important, iar cei de la MaxxPeformance.ro sunt dispusi sa schimbe barele, eleroanele si pragurile standard cu alte realizate din carbon sau ce au forme mai aerodinamice
  • Jante personalizate – o multime de jante personalizate ce vor imbunatati stabilitatea masinii cat si exteriorul acestuia pot fi obtinute prin intermediul acestei firme de chip tuning
  • Suspensii potrivite – se monteaza in functie de tipul de drum pe care urmeaza sa te deplasezi. Gradul de stabilitate mai mare in curbe sau atunci cand se fac drift-urile este asigurat de catre suspensiile tip sport rigide.
  • Frane mai eficiente – performanta masinii este imbunatatita, ceea ce va insemna ca daca masina va accelera mai rapid va fi necesara si schimbarea franelor deoarece cele standard nu vor mai fi la fel de eficiente
Informatia zilei:  SMS-ul care te ajuta daca vrei sa cumperi o masina second hand. Serviciu oferit de RAR

chiptuning-bmw

Toate acestea contribuie la imbuntatirea vitezei propriei masini si o va face sa-si depaseasca limitele.