Cata de apa pura trebuie sa consumi vara? Foloseste un filtru cu carbune activ si hidrateaza-ti organismul in profunzime!

Cu totii avem nevoie de apa, insa multi dintre noi alegem in final sa ne intoxicam corpul cu substantele existente in apa impure sau vom renunta la a ne alimenta corpul cu apa de la robinet datorita mirosului neplacut pe care il are! Ei bine, mai ales pe timp de vara, organismul nostru are nevoie de cel putin 2 litri de apa pe zi, obiectivul sau fiind nu doar hidratarea, ci si pierderea kilogramelor in plus! Mai mult decat atat, ea iti ofera multe alte beneficii, astfel ca trebuie sa tratezi apa de la robinet pentru a-ti putea indeplini nevoiele. In aceasta situatie, un filtru cu carbune activ folosit pentru apa de la robinet este cea mai buna solutie pentru tine, tehnologia de care functioneaza, tratand lichidul vital vietii in cel mai rapid timp!

Informatia zilei:  Cum utilizam contraceptivele?

Apa tratata prin filtrul cu carbune activ iti ofera rezistenta la efort!

Daca pana acum nu aveai rezistenta la efor, esi consumai o cantitate suficienta de apa, iata ca am gasit raspunsul pentru tine! Apa de la robinet pe care o bei este incarcata cu compusi chimici care altereaza calitatea si implicit, iti afecteaza starea de sanatate. Desi poti urma toate indicatiile specialistilor in ceea ce priveste consumul de apa, nimic nu va avea efect daca ea nu va fi tratata in mod corespunzator!

Apa de la robinet este transformata in apa de izor pura, limpede si cristalina doar daca te vei folosi de un echipament special pentru tratarea sa. Filtrul cu carbune activ elimina cu brio contaminatii organici, astfel ajutandu-te ca in doar cateva zile, apa pe care o vei bea sa fie mai pura decat credeai ca va fi vreodata! Lucrand in favoarea calitatii apei de la robinet, acest echipament te va ajuta sa ai o mare rezistenta la efortul fizic pe care il realizezi, intrucat apa tratata va putea stabiliza temperatura corpului, ajutand la dezvoltarea masei musculare!

Informatia zilei:  Cum sa fii mai fotogenica – 7 trucuri eficiente

Cum vei pierde din kiogramele in plus?! Consumand apa tratata cu ajutorul filtrului cu carbune activ


Aportul zilnic de apa, in cazul in care vrei sa slabesti, se stabileste in functie de kilogramele pe care le ai. De exemplu, persoane care au 55 de kilograme pot folosi formula 55 kg x 40 ml = 2200 ml. Astfel, orice greutate corporala se va inmulti cu 40 ml si va rezultata cantitatea de apa necesara zilnic. Ei bine, dar asta nu este tot! Pentru  a scapa intradevar de kilogramele in plus, calitatea apei este primordiala! Ea nu trebuie sa contina contaminate chimici precum clor rezidual sau bacterii, sa aiba un gust si un miros placut si sa fie limpede ca o lacrima de cristal! Pentru a beneficia de toate aceste caracteristici ale apei, trebuie sa folosesti un filtru pentru carbune active, iar daca nu stii cum sa il folosesti in casa ta, iata aici cateva informatii pe care le poti folosi in favoarea ta!

Informatia zilei:  Pleci la drum cu un Opel Astra G? Ai grija de conduita sa in trafic prin alegerea pieselor auto originale!