Cat de periculoase sunt amortizoarele uzate ale unui Opel Astra G?

Pentru multi dintre noi, visul American este acela de a cumpara o casa, de a intemeia un business profitabil si evident, de a achizitiona o masina! Ei bine, desi am enumerat-o pe ultimul loc, masina reprezinta un must-have pentru multi dintre noi, mai ales daca locuim intr-un oras mare din punct de vedere al suprafetei! Daca am ajuns sa ne indeplinim acest vis, fara doar si poate problemele nu vor inceta sa apara! De exemplu, multi dintre cei care sofeaza un Opel Astra G nu stiu cat de periculoase sunt amortizoarele uzate si sistemul de suspensie aflat intr-un prag critic! Rularea automobilului cu grave probleme ale acestor piese auto poate cauza situatii dramatice, astfel ca este impetuos necesar sa stii care sunt riscurile la care te supui!

Informatia zilei:  Start-Stop! De acum, masina ta se poate bucura de eficienta noilor modele de baterii auto Varta!

Ce poti pati daca rulezi cu amortizoarele Opelului Astra G aflate intr-o stare de uzura extrema?

Ei bine, multi dintre soferi nu constientizeaza riscul la care se spun daca se incapataneasca sa mearga cu amortizoarele masinii uzate! In primul rand, pentru a constientiza situatiile, trebuie specificat ca amortizoarele unui Opel Astra G reprezinta tinuta de drum. Astfel, starea sistemului de suspensie si implicit starea amortizoarelor influenteaza deciziv siguranta ta in trafic, iar  daca nu ai grija ca acestea sa se afle intr-o stare optima, poti intampina urmatoarele situatii:

  • Pierdera controlului in curbe
  • Pierderea controlului in conditii climatice nefavorabile
  • Riscul de acvaplanare
  • Imposibilitatea de a frana la distante mici
  • Instabilitatea totala a masinii
  • Riscul crescut de accidente rutiere
Informatia zilei:  Despre enigmele soferilor romani - A avea sau a nu avea asigurare Casco…

Care sunt situatiile care pot influenta starea de functionare a amortizoarelor Opelului Astra G?

Amortizoarele sunt piese auto care sunt supuse unei solicitari majore, astfel ca periodic ele au nevoie de inlocuire. Pentru siguranta ta, ceea ce trebuie sa stii este faptul ca amortizoarele la Opel Astra G necesita schimbarea in pereche, iar pentru a te asigura de eficienta si perfomanta lor trebuie sa le eviti pe cele contrafacute!

Informatia zilei:  SMS-ul care te ajuta daca vrei sa cumperi o masina second hand. Serviciu oferit de RAR

amortizoare opel astra g