Buchetul de domnisoara de onoare, un detaliu important al nuntii

Mai nou in nuntile din Romania au aparut si domnisoarele de onoare si acestea au devenit un personaj important in asemenea evenimente si acestea au nevoie de un buchet de flori cu care sa isi accesorieze rochia dar si  sa puna in evidenta mireasa.

Alegeti buchete de domnisoara de onoare in functie de rochia miresei

buchete de domnisoare de onoare

Buchetele de domnisoara de onoare sunt foarte importante si alegerea acestora nu trebuie neglijata, deoarece acestea pot pune intr-o lumina buna mireasa sau intr-o lumina proasta daca buchetele nu sunt alese cum trebuie. Criteriile cand alegem un buchet pentru domnisoarele de onoare sunt:

  • Acestea trebuie sa puna in evidenta mireasa
  • Sa fie alese in functie de aranjamentul floral, astfel daca aranjamentul floral este foarte pompos, alegeti niste buchete mici si daca sunt niste aranjamente florale simple, puteti alege si un buchet care este tinut in brate.
  • Buchetul de domnisoara de onoare trebuie sa se asorteze cu rochia acesteia dar nu trebuie sa distraga atentia de la mireasa
  • Florile din buchetul de domnisoara de onoare trebuie sa reprezinte personalitatea miresei.
Informatia zilei:  3 tipuri de tort personalizat din Bucuresti, pentru fetite. Ce sa aleg?

Daca tineti cont de criteriile enumerate mai sus, puteti alege buchete de domnisoara de onoare cu care veti impresiona datorita amestecului de culori realizate de cei de la orasul florilor si veti realiza din nunta dumneavoastra cel mai frumos eveniment la care ati participat atat dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra. Un aspect pe care trebuie sa il mai luati in considerare atunci cand alegeti buchetul de flori, este parfumul acestora deoarece trebuie sa evitati mirosurile puternice. La buchete de domnisoare de onoare poti sa adaugi panglici, funde, margele sau chiar si pene pentru a le oferi un aspect unic si care vor iesi in evidenta. Daca ai mai multe domnisoare de onoare atunci poti sa te joci cu buchetele si sa alegi cate un buchet diferit pentru fiecare domnisoara in parte.

Informatia zilei:  Cum sa organizezi un eveniment corporativ reusit?

Puteti alege un buchet de domnisoara de onoare din flori combinate

Cu ajutorul florariei online, Orasul florilor, poti alege din zeci de modele de buchete de domnisoara de onoare si poti comanda direct. Toate buchetele de domnisoara de onoare sunt la preturi foarte accesibile si acestea se livreaza rapid si gratuit oriunde in tara. Toate buchetele sunt realizate din flori proaspete de catre specialistii florali care se ocupa pana la ultimul detaliu.

Informatia zilei:  Cum a fost la Cryptex Escape Room?