Botezul perfect: care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont

Botezul este un eveniment unic in viata, ce cuprinde, in general, doua parti distincte: slujba care are loc in biserica si petrecerea de dupa, pe care parintii o dau in cinstea bebelusului!

Evenimentul este unul important, asa ca organizarea lui trebuie facuta cu atentie, pentru ca totul sa iasa bine! Multe persoane aleg sa tina petrecerea intr-un loc special, precum hotelul de 5 stele din Bucuresti Premierpalace, care ofera cele mai bune conditii de care au nevoie pentru un botez foarte reusit sau, daca vremea le permite, intr-un local in aer liber. Daca si tu te pregatesti de un astfel de moment, in acest articol vei gasi informatii care sa te ajute si care iti vor usura considerabil treaba!

Planifica pana in cele mai mici detalii pentru ca evenimentul sa mearga ca pe roate

 

  • Locatia
Informatia zilei:  Mancare ca la mama acasa, chiar in Bucuresti!

Locul in care se va desfasura petrecerea este unul dintre primele lucruri asupra carora va trebui sa te decizi. Trebuie sa iei in calcul capacitatea localului, felul in care arata, unde este situat si ce anume iti ofera. Este recomandat sa alegi dintr-o lista de restaurante pentru botez in Bucuresti, pentru ca acestea sunt specializate in evenimente tematice si sunt pregatite din toate punctele de vedere pentru a face invitatii sa se simta foarte bine! Meniul servit va fi pregatit de bucatari cu experienta, personalul isi va face treaba discret, dar eficient si, in plus, totul va arata spectaculos! Acest lucru iti va permite sa stai fara grija si sa te bucuri clipele de distractie alaturi de persoanele dragi tie!

  • Angajarea unui specialist
Informatia zilei:  Mancare ca la mama acasa, chiar in Bucuresti!

Daca nu dispui de timpul si de experienta necesare pentru organizare, poti apela la serviciile unui specialist in organizarea evenimentelor, care stie exact cum trebuie sa se desfasoare petrecerea. Acesta se va ocupa de absolut tot, tinand cont de preferintele tale. Iti va da cele mai bune sfaturi, te va ajuta sa respecti bugetul pe care l-ai alocat si te va scapa pe tine de eforturi si griji! Timpul econimisit, lipsa stresului, dar si garantia ca botezul va iesi asa cum iti doresti vor face ca investitia sa merite!

  • Data si ora

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este legat de ziua in care iti doresti ca botezul sa aiba loc. Mai intai, va trebui sa stabilesti data si ora cu preotul care va tine slujba si, in functie de acestea, sa planuiesti petrecerea, care trebuie sa se desfasoare in aceeasi zi.

  • Invitatii
Informatia zilei:  Ghid pentru mirese: sfaturi pentru cel mai important eveniment!

Pregateste din timp o lista cu oamenii pe care ti-i doresti alaturi de tine si de familia ta si trimite invitatiile cat mai devreme! Astfel, acestia nu isi vor face planuri si vor putea participa la fericitul eveniment. De asemenea, nu uita sa ceri confirmarea prezentei, pentru a stii cate persoane vor veni.

 

Cele mentionate sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont, pentru ca totul sa iasa asa cum ai visat!