Bateriile Bosch – energie fiabila pentru masina ta

Care este cea mai buna baterie auto ? Care este cea mai buna si ieftina baterie pentru masina?Cand trebuie sa achizitionati o baterie auto raportul calitate-pret este un criteriu cel mai bun pentru a face alegerea perfecta. Care este brandul cel mai bun si indicat pentru asigurarea fiabilitatii unui automobil din zilele noastre?

La o masina, cel mai repede se consuma bateria auto. Bateriile auto sunt baza unei masini, puterea aceasteia mentine practic viata si functionarea automobilului in cele mai bune conditii. Atunci cand bateria moare (se descarca cel mai des) trebuie schimbata rapid cu una noua sau incarcata (daca permite acest lucru).

Ce fel de baterie auto Bosch sa aleg?

Bateriile auto sunt „inima” unei masini si inainte de a cumpara un anumit tip de baterie auto trebuie sa stii intai ce fel de baterie i se potriveste masinei tale. Bateriile auto sunt de fapt acumulatori pe baza de acizi  si placi de plumb. Aceasta gama de baterii auto este cea mai intalnita, pe cand bateriile auto alicaline sunt folosite din ce in ce mai rar. Asadar, bateriile Bosch pe baza de acid sunt si ele de doua feluri:

  • Baterii auto care se reincarca deci trebuiesc completate periodic cu acid
  • Baterii auto sigilate care nu au nevoie de mentenanta. Acest tip de baterie auto se schimba pur si simplu.
Informatia zilei:  5 concluzii trase dupa testul cu noua Dacia Duster 2017

Caracteristica esentiala a bateriei auto este ca trebuie sa asigure startul motorului si sa permita alimentarea continua cu energie electrica atat cand motorul este pornit cat si pe durata timpului cand motorul nu este deloc pornit.

Informatia zilei:  Unde gasiti piese de BMW originale si la preturi accesibile?

Bateria auto Bosch, acumulatorul cu cea mai mare durata de viata

baterii bosch

Brandul cel mai des utilizat, profesionist si bun pentru bateria auto este: Bosch. Bosch a creat o gama de baterii auto S3 care ofera mai multe energie si creste eficienta si eficacitatea automobilelor. Bateriile auto Bosch sunt disponibile pentru ambele tipuri de aprindere. Sunt baterii auto ieftine ca si pret,performante, fiabile si mai ales potrivite pentru orice tip de masina.

Bateriile auto Bosch S3 sunt concepute mai ales pentru masinile care utilieaza aprinderea prin scanteie, mai ales masinile intre 2000 si 4000 de cmc. Bateriile auto Bosch sunt baterii rezistente in timp, profesioniste .

Informatia zilei:  Magazinul online Moto Supermarket m-a ajutat cu piese moto de schimb la preturi foarte bune

Bateria auto Bosch confera masinii tale un standard de echipament electric foarte bun, cu pornire superioara, fiabilitate absoluta si performanta consistenta. Beneficiile bateriei auto Bosh sunt:

  • Perfecte pentru vehicule fara cerinte de alimentare complexe
  • Puterea de pornire la ger si zapada este de 100%
  • Grila dispusa in jurul baterie este creata astfel incat sa ofere  fluxul perfect de curent, iar in acest sens durata de viata va fi una mai mare

Orice baterie BOSCH va suporta numeroase cicluri de incarcare/ descarcare , iar rezistenta acestei actiuni este una extrem de inalta!