Baterii auto Audi A6 de la Neobat.ro – pentru ca masina sa functioneze perfect

Baterii auto Audi A6 sunt comercializate chiar aici https://www.neobat.ro/baterii-auto-audi/, livrate si –in unele cazuri- chiar si montate de magazinul online Neobat.ro.

De acestea s-a lamurit si Andrei, un tanar de 30 de ani, managerul unei firme de P.R., care in urma cu trei luni de zile si-a cumparat din Germania un Audi A6. Masina a fost intretinuta foarte bine, are un aspect impecabil, beneficiaza de multe dotari optionale, de o motorizare pe motorina si, bineinteles, asa cum spera Andrei are si culoarea neagra.

baterii audi a6

Intr-una din zilele in care se ducea spre firma pe care o manageriaza, stand la o coada nesfarsita, prin geamul deschis al masinii intra un miros de sulf. Andrei nu baga de seama, coloana inainteaza incet, iar peste cateva minute masina incepe sa se zdruncine. Luminile din bord se aprind si se deschid, farurile de asemenea, iar Andrei este nevoit sa traga pe dreapta. Deschide capota si vede ca bateria Audi-ului A6 este umflata.

Informatia zilei:  Corsa C, cel mai economic automobil din gama Opel! Cat te costa un set de piese auto originale?

Acumulatorul Audi A6 trebuie schimbat

Acumulatorul Audi A6, pe care il detine Andrei, trebuie schimbat. Andrei a mai incercat sa porneasca masina, dar in zadar. Electromotorul masinii nu mai invarte asa cum o facea de obicei. Ramas pe marginea bulevardului, claxonat de cativa soferi mai furiosi, Andrei pune mana pe telefon si realizeaza o comanda online pentru o baterie de Audi A6 pe site-ul magazinului Neobat.ro.

Ulterior, ia legatura cu un reprezentant al magazinului online si acesta ii comunica ca va ajunge cu un acumulator pentru Audi A6, dar nu inainte de a ii mai pune cateva intrebari, care se rezuma la urmatoarele:

Informatia zilei:  Top 10 secrete pentru un consum redus de carburant

baterie audi a6

• Care este anul de fabricatie al masinii?

• Cu ce tip de combustibil functioneaza masina?

• Exista consumatori electrici in plus fata de dotarea initiala a masinii?

• Ce capacitate cilindrica are motorul?

Dupa ce ii raspunde la intrebari, Andrei isi impinge masina intr-un loc in care sa nu incurce circulatia, iar in 60 de minute de la efectuarea comenzii reprezentantul Neobat.ro apare cu bateria auto pentru Audi A6 pe care nu i-o inmaneaza pur si simplu, ci o monteaza. Mai verifica si sistemul electric al masinii, ia bateria veche pentru a o recicla si ii da lui Andrei certificatul de garantie al acumulatorului auto de Audi A6.

Informatia zilei:  Despre enigmele soferilor romani - A avea sau a nu avea asigurare Casco…

Bateria pentru Audi A6 de la Neobat.ro porneste instantaneu masina, iar Andrei se indreapta linistit spre munca.

Bateria auto de Audi A6 de la Neobat. ro asigura functionarea oricarui model

Bateriile auto furnizate de www.Neobat.ro asigura functionarea in parametrii ideali oricarui model de Audi A6. Asadar, in cazul in care intampinati probleme cu acumulatorul auto puteti sa apelati la serviciile puse la dispozitie de Neobat.ro. Pentru clientii din Bucuresti si din Ilfov, acest magazin livreaza bateriile de Audi A6 in cel mult o ora de la efecturarea comenzii online. In plus, un reprezentant Neobat.ro o va monta pentru dumneavoastra!