Atunci cand bateria masinii moare in trafic…

Daca razi la auzul stiri lui pe X-ulescu i-a murit bateria masinii in trafic, ai grija ca te poate paste aceeasi situatie! Multi spun ca vei stii cand acumulatorul este pe duca, insa de cele mai multe ori, situatia neplacuta ii ia prin surprindere pana si pe cei mai buni cunoscatori ai domeniului auto!

Si nu va fi mult pana vei spune : “Dumnezeule, acum ce ma fac?”! Ei bine, chiar ai nevoie de ajutor si atunci vei realiza cat de benefic va fi faptul ca deja stii de unde sa cumperi baterii auto ieftine, cu livrare si montaj pe loc!

3 lucruri pe care trebuie sa le ai la indemna cand bateria masinii moare

baterii auto

Cu siguranta, nu te vei gandi ca cele 3 lucruri pe care le vei afla mai jos te vor ajuta in momentul in care bateria masinii te-a lasat! Pe langa cablurile electrice care pot fi adesea inutile pentru a-ti rezolva problema pe loc, iata ce iti va fi extrem de util :

De ce ieftine? Pentru ca exista acele baterii auto ieftine, insa extrem de calitative si longevive! De ce un site? Pentru ca de aici poti cumpara baterii auto online printr-o metoda extrem de simpla si eficienta si pentru ca tot virtual te poti orienta catre tipul de acumulator ideal atat masinii , cat si bugetului tau!

  • Un numar de telefon

Este ideal sa il ai la nevoie! Poate ca nu demult ai salvat in agenda telefonului un numar de contact de unde ai cumparat ultima baterie pentru masina si ai considerat ca nu mai ai nevoie de el!  Atunci cand bateria va muri in trafic, cat demult ti-ai dori sa-i poti contacta pentru o noua achizitie!

  • O adresa exacta a locului in care te afli

Pentru ca exista magazine de baterii auto precum Neobat.ro care iti va monta si livra bateria auto pe loc. Astfel, folosind numarul de telefon si site-ul pentru a alege acumulatorul dorit si cunoscand adresa exacta a locului in care te afli, in maximum 2 ore in Bucuresti sau Ilfov, echipa Neobat va veni in ajutorul tau cu o noua baterie auto.

De ce Neobat.ro?

Pentru ca doar aici te asteapta o gama sortimentala de baterii auto ieftine precum Varta, Bosch, Exide, Banner sau Rombat, iar tu ai posibilitatea de a o alege in funcie de brandul masinii pe care o sofezi. Astfel, ai siguranta ca vei face o achizitie inteligenta si o investitie de durata!

Deci, pana sa te lasa bateria auto ai grija sa ai in agenda telefonului numarul echipei Neobat pe care il poti accesa intra pe site-ul www.neobat.ro si intotdeauna gps-ul pornit pentru a sti exact locatia in care te afli!

 

Informatia zilei:  Cine va decide cum va arata tortul servit la nunta - mirele sau mireasa?