Apartamentele noi din 13 Septembrie, cel mai bun loc sa iti intemeiezi o familie

Atunci cand decizi sa iti intemeiezi o familie, locul unde vei locui este unul foarte imnportant, pentru ca  vrei sa oferi ce este mai bun copilului tau si acest lucru nu se poate realiza decat daca apartamentul este situat intr-o zona buna care sa iti ofere acces rapid la toate serviciile si institutiiile dorite.

Apartamentele din 13 Septembrie sunt situate in apropiere de centrul capitalei

apartamente 13 septembrie

Datorita situarii apartamentelor din 13 Septembrie intr-o zona apropiata de centrul Bucurestiului, acestea sunt alegerea perfecta pentru un camin calduros si primitor. Imobilele au in proximitate statii de RATB si tramvai dar si statii de metrou care fac legatura cu tot orasul dar este si in apropiere de Bulevardul Ghencea, o artera principala a orasului. Ai acces la toate serviciile dorite precum scoli, gradinite, universitati, parcuri, supermarketuri, malluri, restaurante si spalatorii auto. Poti alege sa achizitionezi apartamente cu 2 sau 3 camere in 13 Septembrie cu preturi pentru apartamentele cu 2 camere cuprinse intre 54 900 si 79 900 de euro si preturile pentru apartamentele cu 3 camere preturile pornesc de la 79 900 si ajung pana la 84 900 de euro. Fiind dezvoltator imobiliar, Novum Invest, percepe un comision de 0% la achizitionarea de apartamente noi in 13 Septembrie. Acestea pot fi cumparate prin programul “Prima Casa”, prin credit ipotecar, cu plata in numerar sau prin parteneriat cu BCR.

Informatia zilei:  Epilatoarele de la Vexio – produsele de ingrijire personala profesionale de care ai nevoie!

Maxim de siguranta oferit de apartamentele noi din 13 Septembrie

Datorita experientei de este 7 ani in piata de imobiliare cu 8 proiecte finalizate si alte 4 in curs de finalizare si cu 326 de apartamente locuite, Novum Invest intelege ca apartamentele oferite de acesta trebuie sa asigure siguranta clientilor si de aceea apartamentele noi din 13 Septembrie au o structura de rezistenta consolidata, fiind incadrate in categoria A1, A2 fiind rezistente la diferite miscari precum statice, dinamice si cele seismice. Fundatia este din cadre de beton armat B350 si B400 si zidaria exterioara si interioara este din caramida Porotherm de 20 respectiv 25 cm. Clientul se bucura de avantajul ca poate sa isi aleaga singur finisajele interioare din peste o suta de modele care cuprind culoarea peretilor si culoarea si modelul parchetului, a gresiei si a faiantei. Apartamentele noi din 13 Septembrie beneficiaza de instalatie termica proprie si de cele mai moderne instaltii sanitare.

Informatia zilei:  Vrei sa fii independent? Cumpara un apartament nou in Nerva Traian prin Novum Invest