ADULTHOOD – Sustinerea personala

Varsta iti spune ca ai ajuns la varsta maturitatii, insa nu te simti diferit sau pregatit pentru provocarile pe care le vei intampina? Ti-ai dori sa existe un manual care sa te indrume in viata, pentru a stii in timp util ce trebuie sa faci, care decizie este corecta sau buna pentru tine? Maturitatea este o etapa a vietii care este abordata diferita de catre fiecare persoana in parte, deoarece ea este o perioada in care se aplica lectiile invatate de-a lungul anilor adolescentei, transformandu-se astfel, in experienta. Cu toate acestea, este greu sa fii sigur atunci cand nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ori cand nu stii de unde si cum sa incepi procesul de transformare al viselor tale in realitate.

 

Sustinerea personala

 

Primul pas pentru o viata implinita, fara de regrete, este stabilirea obiectivelor si prioritatilor tale, urmand sa identifici si sa studiezi pasii necesari pentru ca acestea sa devina realitate. Acest proces este indicat sa se bazeze pe fapte reale si dorinte, orientandu-se inspre visele pe care mereu le-ai avut. Astfel, vei fi pregatit sa nu renunti, avand o ambitie de neclintit si o motivatie suficient de mare pentru a trece peste orice obstacol vei intampina.

Informatia zilei:  4 semne ca e pregatit pentru casatorie

Nu renunta la prima situatie dificila pe care o intampini,  gasind in tine curajul si forta necesara pentru a depasi greutatile care se vor ivi de-a lungul vietii tale de adult.  Ai incredere in tine si bazeaza-te pe principiile pe care ti le-ai creat, fara a te lasa influentat usor, ori cand nu este cazul, sa te abati de la drumul tau. Exista situatii exceptionale cand trebuie sa te reorientezi putin, pentru a capata experienta suplimentara, pentru a invata anumite lectii pe care inca nu le cunosti, insa scopul tau trebuie sa ramana acelasi, fara a te abate de la calea ta spre succesul personal. Asigura-te ca la fiecare pas pe care il faci ai alaturi ajutoare de nadejde, pentru situatiile in care nu poti face singur unei provocari. Cand nu esti sigur ca ai capitalul financiar necesar pentru sustinerea planurilor tale, www.FIXCredit.ro este institutia non-bancara la care trebuie sa apelezi.

Informatia zilei:  Cum se comporta un barbat atunci cand este cu adevarat indragostit

Cel mai mare sustinator pe care il vei avea vreodata, esti chiar TU. De aceea, investeste in tine, in dezvoltarea si nevoile tale, deoarece nicio alta persoana nu va fii alaturi detine de fiecare data cand vei avea nevoie sa fii incurajat, consolat sau sfatuit. Desi exista membrii ai familiei si prieteni dispusi sa te ajute, ori sa vorbesti, sa asculti o opinie din exterior, nimeni altcineva inafara de tine insuti nu va stii povestea asa cum o faci tu, nimeni nu va putea empatiza suficient de mult, incat sa se transpuna in locul tau. Nimeni nu stie mai bine decat tine, care sunt cele mai bune decizii pentru persoana ta. Este o lege universala in care individualizarea se regaseste ca piesa centrala.

Cu toate acestea, exista situatii in care ai nevoie de ajutor pentru a putea continua drumul pe care ti-ai propus sa il urmezi. In astfel de cazuri, vei putea observa cine este dispus sa isi aloce timp si energie pentru a-ti fii alaturi. Daca insa, planurile tale au nevoie de o sustinere financiara intr-un timp scurt, apeleaza ACUM la CreditFix, pentru serviciile unei institutii non-bancare de incredere.

Informatia zilei:  5 motive PRACTICE pentru care sa te muti la marginea orasului

 

Tu in raport cu cei din jur

 

Desi este foarte important ca pentru tine insuti, tu sa fii pe primul loc, acest aspect nu trebuie sa fie o extrema. Nu ii uita pe cei din jurul tau, incercand sa nu le neglijezi nevoile, ori sa ii ignori. Acordandu-le timp si energie, iar efortul fiind reciproc, in timp, se va atinge un nivel special de echilibru, care va favoriza dezvoltarea ambelor parti implicate. Acest lucru insa, nu se poate realiza fara ca ambele persoane sa isi doreasca crearea unei armonii si unei relationari sanatoase, benefice atat pe termen scurt, cat si pe viitor.

 

Telurile au un rol esential in viata fiecarei persoane, deoarece ele sunt scopul pentru care investesti zilnic timp si energie in diverse activitati, cu scopul de a fii implinit si mandru de realizarile pe care le faci.