Abdominoplastia – scapa de burta nedorita fara griji si fara efort cu ajutorul lui Dr. Sorin Parasca

Abdominoplastia este un termen cam pompos si medical care defapt descrie procesul de eliminare a stratului de grasime din zona abdominala. O multime de femei se confrunta cu problema aspectului inestetic al abdomenului, chiar daca la prima vedere acesta pare a fie armonios si echilibrat. Unul dintre cele mai mari cosmaruri ale femeilor, dar si al barbatilor este de a lua prea mult in greutate si de a fi supraponderali. Cand acest lucru are loc si se observa ca orice alta alternativa chirurgiei nu da roade, cum sunt de exemplu ceaiurile, medicamentele sau suplimentele de slabit se poate apela cu incredere la o interventie de abdominoplastie.

abdominoplastia

Procesul de abdominoplastie ajuta la indepartarea acelui asa numit “sort” de la nivelul inferior al abdomenului. Acest proces este renumit, deoarece a aparut in anii ’60 si inca se foloseste in ziua de azi deoarece da rezultate si efectul acestuia este benefic organismului.

Informatia zilei:  Ce beneficii ofera cosmeticele bio pentru ingrijirea pielii

Operatia de abdominoplastie este un tip de interventie chirurgicala care este realizata de medici chirurgi specialisti in acest domeniu si cu multa experienta, cum este de exemplu Dr. Sorin Parasca, prin intermediul careia se indeparteaza excesul de piele si grasime de la nivelul abdomenului inferior.

Operatia de abdominoplastie – ce pacienti pot beneficia de acest proces de interventie oferit de Dr. Sorin Parasca

etape abdominoplastie

Operatia de abdominoplastie efectuata de Dr. Sorin Parasca este adresata in aceiasi masura atat femeilor cat si barbatilor care au un surplus tegular (numit popular si sort) insotit de un strat adipos, care nu poate fi inlaturat prin diete, efort fizic sau sport. Acest proces de abdominoplastie este folositor in special femeilor ce au avut mai multe sarcini iar muschii abdominali au fost mult departati.

Informatia zilei:  Picaturile PROTECTIS pentru copilul tau. Aflat totul despre ele

Tot prin aceasta interventie se poate inlatura vergeturile si cicatricele aflate sub ombilic.

Femeile care isi doresc sa aiba o sarcina nu trebuie sa apeleze la acesta metoda de a scapa de stratul adipos.

abdominoplastie

Este garantat faptul ca operatie de abdominoplastie nu prezinta nici un fel de risc in afara de cele pe care le prezinta orice anestezie medicala, cum sunt cele de infectie, hematoame, embolii sau cicatrici inestetice. Acestea ies din schema datorita faptului ca experienta vasta a domnului Dr. Sorin Parasca asigura o interventie de succes si fara complicatii. Altfel spus, sunteti pe maini sigure.

Indicatii preoperatorii ale abdominoplastiei

  • nu trebuie sa mananci sau sa bei nimic dupa miezul noptii inainte de ziua operatiei
  • nu adapta o dieta alimentara stricta inainte de operatie din cauza ca poate sa intarzie vindecarea
  • daca racesti sau faci o infectie de orice natura, operatia trebuie amanata
  • este interzisa administrarea de aspirina si a medicamentelor ce o contin, cu doua saptamani inainte de operatie
  • daca fumezi, planifica sa te lasi de acest viciu cu cel putin una-doua saptamani inainte de operatie si sa nu te reapuci de el decat la minim 2 saptamani dupa operatie
  • pentru femei de regula aceasta operatie de abdominoplastie trebuie sa fie facuta in afara perioadei menstruale
  • trebuie sa informezi medicul daca porti proteze dentare sau lentile de contact la fel, vei face daca ai probleme medicale deosebite
  • trebuie sa eviti sa te expui la razele soarelui inainte de operatie, mai ales in regiunea abdominala
Informatia zilei:  Iata cum slabesti 10 kilograme in mai putin de o luna! Visislim Fitness grabeste procesul

Fa-ti curaj si suna-l pe domnul dr. Sorin Parasca iar acesta cu siguranta te va ajuta.