5 motive PRACTICE pentru care sa te muti la marginea orasului

O astfel de investitie pe termen lung necesita, in prealabil, documentare in detaliu. Nu este suficient sa achizitionezi o noua locuinta avand in vedere doar suprafata utila sau numarul de camere. Aici intervin aspecte ce privesc intretinerea, utilitatea peste ani si rentabilitatea. Cu alte cuvinte, gandeste in perspectiva atunci cand iei hotararea.

Gandeste realist in ceea ce priveste alegerea viitoarei locuinte. De cat spatiu ai, de fapt, nevoie? Iti doresti sa fii mai aproape de centrul orasului sau de natura? Care este bugetul de intretinere de care dispui pe termen scurt si mediu? Acestea si multe alte intrebari te pot ajuta sa decizi mult mai usor asupra tipului de locuinta pe care ti-o doresti. Exista, inca, mari avantaje ale alegerii unui apartament nou la marginea orasului. Acest lucru este cu atat mai eficient daca te muti in Bucuresti, unde piata imobiliarelor este in continua crestere, oferindu-ti zeci de optiuni tentante.

Descopera cele 5 motive pentru care ar trebui sa alegi sa locuiesti departe de centrul capitalei:

  1. In timp ce multora li se pare ineficient sa stai la marginea unui oras atat de mare precum Bucurestiul, cei mai multi constientizeaza la timp ca agitatia, traficul si galagia din carierele aglomerate nu constituie un punct forte al niciunei locuinte. Este, totusi, util sa ai in apropiere mijloace de transport in comun, astfel incat sa ai acces oricand la facilitatile din oras. Din cartierul rezidential din sectorul 3 al capitalei poti ajunge imediat in orice colt al Bucurestiului, fara a-ti face griji din cauza traficului ingreunat. Acesta nu este decat un prim motiv pentru care ar trebui sa renunti la a cauta locuinte in oras.
  2. Daca esti in cautarea unui bloc nou de locuinte, dar care sa fie aproape de centrul orasului, cu siguranta trebuie sa iti stabilesti noi criterii de evaluare. Chiar daca ai norocul sa gasesti un dezvoltator curajos care construieste un bloc in interiorul Bucurestiului, oferta acestuia va fi, cu siguranta, dezamagitoare. Iti doresti camere spatioase, luminate suficient, finisaje de calitate si lucrari duse la bun sfarsit fara graba? Trebuie sa vezi aici proiectul apartamentului care indeplineste toate aceste calitati. La marginea orasului gasesti exact ceea ce iti doresti, fara sa platesti mai mult pentru un spatiu redus.
  3. Considerand, mai departe, costurile de intretinere, alegerea unei locuinte in oras va fi semnificativ mai costisitoare si din acest punct de vedere. Blocurile vechi au un sistem de alimentare uzat, ce cauzeaza adesea probleme si solicita lucrari de intretinere. Preturile alimentarii insesi sunt mai ridicate cu cat te apropii de zonele centrale, fata de periferie, in timp consolidarea claridilor este deseori neglijata in aceste arii. Alegerea ideala pentru viitoarea ta locuinta este intr-un spatiu nou, securizat din toate punctele de vedere, chiar in imediata vecinatate a cartierelor centrale.
  4. Motivele suplimentare pentru care cumparatorii se feresc de a investi in locuinte in centrul Bucurestiului sunt poluarea fonica, dar si cea a aerului. Este un aspect pe care nu-l poti combate, indiferent de masurile pe care le iei. La marginea orasului, in schimb, ai deschidere catre zone verzi, paduri, parcuri  si, implicit, aer curat si liniste. Gandind aceasta alegere pe termen lung, iti vei multumi ca ai optat pentru un apartament spatios si cochet in inima naturii si nu pentru acela inconjurat de betoanele incinse si mereu blocate de masini din centrul orasului.
  5. Daca te-ai convins ca nu merita sa investesti timp, energie si bani in iluzia de a gasi locuinta mult visata in interiorul Bucurestiului, intra aici si afla mai multe despre motivele pentru care de ce prima ta optiune trebuie sa fie un apartament nou in zonele curate de la marginea orasului si nu o casa scumpa si costisitoare in centru. Pana la a gasi apartamentul perfect nu mai este decat un pas.
Informatia zilei:  Daca un barbat face aceste 5 lucruri, te foloseste doar ca sa-i flatezi ego-ul

Iata, asadar, cat de practic poate fi sa locuiesti departe de zona centrala si aglomerata a Bucurestiului. In scurt timp iti vei multumi pentru decizia luata.

Informatia zilei:  Culoarea camerei iti influenteaza starea de spirit. Afla cum!