5 concluzii trase dupa testul cu noua Dacia Duster 2017

Jurnalistii spanioli au participat la un test cu noua Dacia Duster si au publicat cele cinci concluzii pe care le-au tras.

Publicatia Auto Facil a mers in Grecia pentru a testa noul Duster si a avut 5 concluzii pozitive despre modelul recent lansat de constructorul de la Mioveni, dupa cum urmeaza.

1. Isi mentine ideea de baza si nu a suferit modificari majore de design – Jurnalistii spanioli scriu ca Dacia a facut eforturi pentru ca Duster 2018 sa fie recunoscut ca un adevarat Duster inca de la prima vedere, iar acest lucru a reusit. “Este similar cu modelul precedent, dar mult mai proaspat”, remarca spaniolii.

Informatia zilei:  Tu ce faci cand ai nevoie urgenta de o piesa de schimb la masina ta?

2. Calitatea si echiparile au crescut – Spaniolii noteaza ca aceste imbunatatiri sunt de necontestat. “Desi are multe zone cu plastic tare, acestea sunt placute la atingere si bine ajustate”, scrie sursa citata.

Informatia zilei:  Presedintele Romaniei amana sa puna in aplicare vointa populara exprimata prin referendum

3. Comportamentul pe drum impresioneaza – Si la acest capitol, spaniolii au remarcat “un salt calitativ remarcabil, care nu are nimic in comun cu fosta generatie”. In plus, sursa citata scrie ca, in off-road, “Duster este cea mai buna masina din categoria sa”.

4. Motorizare – Spaniolii au apreciat faptul ca Dacia nu promite marea cu sarea, nu a pregatit multe motoare, dar cele existente sunt suficient de variate pentru a face fata tuturor dorintelor.

Informatia zilei:  Magazinul online Moto Supermarket m-a ajutat cu piese moto de schimb la preturi foarte bune

5. Pretul corect – Cel de pornire pleaca de la 10.900 de euro, iar spaniolii noteaza faptul ca, “in pofida modificarilor, masina va fi vanduta in continuare la un pret mic si corect”.